Hivatalos: Williams kölcsönben a Norwich-é

A Manchester United szélső védője, Brandon Williams a 2021/22-es szezont kölcsönben a Premier League-ben szereplő Norwich City gárdájánál tölti.


A 20 éves saját nevelésű játékos minden sorozatot figyelembe véve 14 mérkőzésen jutott szóhoz az előző idényben a Vörös Ördögök színeiben és már nagyon várja, hogy az elkövetkezendő 9 hónapban számtalan értékes tapasztalatot gyűjthessen felnőtt szinten a Carrow Roadon.

 

A Daniel Farke által irányított együttes az előző idényben jutott vissza az angol legfelső osztályba azzal, hogy megnyerték a Championship küzdelmeit.

 

Williams mindenképben harcban lesz majd azért, hogy övé lehessen a Kanariknál az első számú baloldali védő pozíciója, miután riválisként a poszton csak a görög Dimitris Giannoulis bevethető.

 

 

A manchesteri születésű ifjú titán a 2019/20-as idényben verekedte be magát az Old Traffordon a felnőttek közé, amikor Luke Shaw sérülésével összesen 36 mérkőzésen juthatott szóhoz.

 

Kemény munkájának, agresszív becsúszó szereléseinek és direkt elfutásainak köszönhetően Williams nagyon jó benyomást tett mindenkire, ám Luke Shaw hihetetlenül parádés előző szezonbeli formája, illetve Alex Telles érkezése okán a vártnál kevesebb játéklehetőséhez jutott.

 

Ezzel ő lett a második United játékos, aki egy Premier League-ben szereplő klubhoz került kölcsönben - az ideiglenesen ismét az Aston Villanál szereplő Axel Tuanzebe mellett - de a 2021/22-es szezon végén őt is várják majd vissza az Álmok Színházába.

 

Sok sikert Brandon!  


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!