Pogba Varane beilleszkedéséről

Paul Pogba kitart azon véleménye mellett, hogy válogatott és klubbeli csapattársa, Raphael Varane számára nem kell sok idő, hogy megszokja a Premier League ritmusát.


A világbajnok francia védőnek sokat kellett várnia mire hivatalosan is bemutathatták az Old Traffordon, mely eseményre a Leeds elleni szezonnyitó mérkőzés előtt került sor.

 

A Southampton elleni 1-1-re végződő bajnokin már a kispadon ült, ám végül Solskjaer nem küldte pályára Varane-t, aki társai elmondása szerint remekül beilleszkedett a csapatba és arra készül, hogy hétvégén a Wolves ellen már pályára lép.

 

Stewart Gardner Varane honfitársát, Paul Pogbát kérdezte arról, hogy  mennyire segítette barátját a beilleszkedésben, amire a francia középpályás azt felelte, hogy: "Azt hiszem ebből a szempontból nem volt szüksége rám. Én pedig nem ültem a nyakára."

 

"Egyedül sikerült neki beilleszkednie szinte egyből. Ő egy nagyon érett személyiség, egy nagyon jó srác. Mindenki láthatja a képeken is, hogy milyen jól kijön a társaival a pályán és az öltözőben is, ami szintén nagyon fontos."

 

 

"Ő egy kiváló játékos és a rengeteg tapasztalatát és a minőségi játékát hozza folyamatosan és a pályán kívül is segít a társaknak."

 

Kétségtelen, hogy Varane világklasszis játékos, hiszen a Real Madriddal többek között négy alkalommal nyerte meg a Bajnokok Ligáját, háromszor a spanyol bajnokságot, valamint 2018-ban világbajnoki címnek is örülhetett Pogbával együtt. A szurkolók pedig már alig várják, hogy a pályán láthassák, Pogba pedig úgy véli, hogy honfitársának egyik legnagyobb erénye a tapasztalata, amit az elmúlt 10 esztendőben szerzett.

 

"Tapasztalatot hozott a csapathoz" - mondta a középpályás, aki ebben az idényben két bajnokin már 5 gólpassznál jár. "Ez nagyon fontos és ő már egészen fiatalon rengeteg mindent megtapasztalt és tudása rengeteget fog segíteni a csapatnak."

 

"Úgy gondolom, hogy mindenki tanulhat tőle. A legjobbak játszott és figyelte őket és tanult. Most pedig átadhatja tudását a csapattársainak."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!