A 'Bajnokok Ligája Varane' magyarázata

Világszerte látható volt a videó, amin Paul Pogba a francia válogatott öltözőjében dobol a világbajnokságon és azt skandálja, hogy 'Bajnokok Ligája Varane'.


A francia középpályás pedig most elmagyarázta, hogy ennek az oka egészen egyszerűen az volt, hogy a védő a Real Madriddal négy alkalommal is megnyerte Európa legrangosabb kupáját.

 

A Manchester United hamarosan újra összeméri erejét Európa elitjével és a klubnál nagyon bíznak Varane nemzetközi tapasztalataiban és nyugalmában, amely tulajdonságok nagyon hasznosak lehetnek Ole Gunnar Solskjaer csapata számára.

 

Szóval, hogy mi a helyzet ezzel a 'Bajnokok Ligája Varane' skandálással arra maga a "dalszerző" Paul Pogba adta meg a választ.

 

"Ez a Bajnokok Ligája Varane dalom" - mondta nevetve a középpályás. "Raphael négy BL címet is nyert, ezért készült. De tiszteleg a többi trófeája előtt is, hiszen megnyerte a világbajnokságot és a spanyol bajnokságot is néhány alkalommal."

 

 

"Ő nagyszerű játékos és biztos vagyok benne, hogy azzal a céllal érkezett ide, hogy megnyerje a Premier League-t. Nagyon koncentrál és eltökélt, hogy amennyire csak tud, segíteni fog a csapatnak."

 

Pogba elismerte, hogy még a Bajnokok Ligája mérkőzések előtt felcsendülő BL Himnusz meghallgatása is különleges élmény, hiszen egy olyan versenyről van szó, ami nagyon sokat jelent a francai középpályás számára.

 

Az európai kupaestek már nincsenek messze az Old Trafford közönsége számára sem, akik bajnokikon már visszatértek és a nemzetközi porondon is szurkolhatnak kedvenceiknek, akik eltökélték, hogy továbbjutnak az egyenes kieséses szakaszba, miután az előző szezon során kiestek és az Európa-ligában voltak kénytelen folytatni az európai szereplést, amelyben eljutottak egészen a fináléig is, ahol végül kikaptak a Villarreal csapatától büntetőkkel.

 

"Ez a Bajnokok Ligája" - mondta Pogba a klubmédiának. "Még a sorozat Himnusza is különleges. Mindenki ismeri és mindenki ebben a sorozatban akar játszani és mindenki meg akarja nyerni a trófeát. Számunkra is nagyon fontos ez a verseny."

 

"Ismét ott vagyunk ebben a szezonban, de most jobban kell teljesítenünk, mint tavaly és biztos vagyok benne, hogy ez sikerülni is fog. Fókuszáltnak kell lennünk, mert a Bajnokok Ligája és a Premier League a legfontosabb."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!