Pogba nyitottabb a maradásra a nyári igazolások után

Paul Pogbat lenyűgözték a Manchester United nyári erősítései és most már nyitotabb arra, hogy aláírja szerződés hosszabbítását.


Folytatódni fognak a tárgyalások Pogba képviselői és a United között a játékos jövője kapcsán, miután a francia válogatott középpályás szerződése utolsó évébe lépett az Old Traffordon.

 

Úgy tudni, hogy még nem született döntés, de a 28 éves világbajnok játékos Cristiano Ronaldo, Raphael Varane és Jadon Sancho érkezése után egyre jobban hajlik arra, hogy meghosszabbítsa manchesteri tartózkodását.

 

Ronaldo hazatérése 4-1-es győzelmet hozott a Newcastle United ellen, amely valósággal felrobbantotta az Old Traffordot, Pogba pedig egymaga két gólpasszal vette ki a részét a sikerből, amellyel már hét asszisztot jegyez a bajnoki szezonban.

 

 

A United eddig veretlen négy forduló után a Premier League-ben és egy döntetlen mellett eddig három győzelmet arattak.

 

A Sky Sports News a múlt hónapban arról számolt be, hogy a nyári átigazolási szezon során valószínűtlen, hogy Pogba meghosszabbítaná szerződését - ez azonban nem jelenti azt, hogy valamikor erre nem kerülhet sor a közel jövőben.

 

Pogba továbbra is remek kapcsolatot ápol menedzserével, Ole Gunnar Solskjaerral, illetve az edzői stáb többi tagjával és csapattársaival. Imádja a klubot, de olyan döntést szeretne hozni, amely neki és a családjának is a legjobb.

 

Egyértelmű, hogy sokkal nyitottabb a hosszabbításra, mint volt 9 hónappal ezelőtt, amikor ügynöke, Mino Raiola azt állította, a legjobb lenne számára, ha távozna.

 

A Real Madrid és a Paris Saint-Germain is is megtalálható azon klubok között, akik érdeklődnek azt iránt, hogy januárban előszerződést írhassanak alá Pogbaval.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!