Ez történt Pogbaval debütálása óta

Nagyon sok minden történt, mióta Pogba tíz évvel ezelőtt debütált a Manchester United felnőtt csapatában.


A francia középpályás még Sir Alex Ferguson irányítása alatt mutatkozott be egy nyertes Ligakupa mérkőzésen a Leeds United ellen 2011 szeptember 20-án, miután az akadémiai keretben megmutatta elképesztő tudását. 

 

Amikor a szünetet követően Ryan Giggs helyére beállt Ji-Sung Park mellé a csapatba a 18 éves játékos hozzásegítette a Vörös Ördögöket a 3-0-s győzelemhez az igen ellenséges környezet ellenére.


Zeki Fryers és Larnell Cole ugyanekkor debütáltak a felnőtt csapatban, de Pogbatól eltérően az ő történetük nem tartott ki ilyen sokáig a klubnál.
 

Természetesen Paul kalandjai nem voltak zökkenőmentesek a csapatnál. 2012-ben eligazolt a Juventushoz, négy évvel később tért vissza az Old Traffordra minőségi középpályásként, négy Serie A bajnoki címmel és két Coppa Italia trófeával a zsebében. 

 

Azóta nyert egy Ligakupát és egy Európa-liga trófeát a Uniteddel és egy világbajnoki győzelemmel is büszkélkedhet, miután a franciák elhódították a VB serleget 2018-ban. 

 

 

Jelenleg kulcsfigura Ole Gunnar Solskjaer gépezetében, a 2021/22-es szezont pedig kiválóan kezdte temérdek gólpasszának és kreatív játékának köszönhetően, aminek hála a csapat még mindig veretlen a Premier League idei kiírásában. 

 

Pogba vasárnap elérte a 142. bajnoki szereplését a Vörös Ördögök csapatában, ez idő alatt 28 alkalommal talált be az ellenfelek hálójába. 

 

Összegezve, 38 gólt szerzett 212 találkozón, mióta 16 évesen csatlakozott a Unitedhez a Le Havre csapatából. 

 

Az idei szezonban hét gólpasszt osztott ki és teljesítményét szeretné továbbra is megőrizni, segítségével pedig trófeákat nyerni a csapatnak a 2021/22-es idényben. 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!