Bruno: Varane vezetővé válhat

Bruno Fernandes örül, hogy a Manchester United soraiban egy olyan vezéregyéniség játszik, mint Raphael Varane, de kihangsúlyozta, hogy a francia védő mellett rengeteg kiváló védője van még a csapatnak.


Varane nem volt a kezdőben a Young Boys elleni vesztes mérkőzésen, de nagy valószínűséggel a Villarreal ellen ott lesz végig a pályán, mivel a csapatkapitány, Harry Maguire kisebb sérülést szenvedett az Aston Villa elleni bajnokin.

 

Ole Gunnar Solskjaer kénytelen lesz változásokat eszközölni csapata védelmében, mivel Maguire mellett Shaw játéka is kérdéses, Aaron Wan-Bissaka pedig eltiltás miatt nem léphet majd pályára a Villarreal elleni Bajnokok Ligája találkozón.

 

Bruno Fernandes szerint azonban nincs ok az aggodalomra, mivel a Vörös Ördögöknek kiváló védői vannak, akik mellé nyáron még érkezett Raphael Varane is a Real Madrid csapatától.

 

 

"Ő egy győztes alkat" - jelentette ki Bruno. "Ezt mindenki tudja róla. Egy rendkívül kedves srác, aki nagyon keményen dolgozik és ezzel mindenkit arra ösztönöz, hogy jobb legyen."

 

"Úgy gondolom, hogy kiváló a mentalitása, de nem szabad elfeledkeznünk a többi védőnkről sem. Rapha zseniális, de Victor is ragyogóan kezdte a szezont. Eric kicsit később csatlakozott hozzánk az Olimpia miatt, de ő is egy olyan játékos, akiben maximálisan megbízunk. Harry-ről pedig szintén tudjuk, hogy mennyire jó."

 

"Phil is visszatért hozzánk és az U23-as csapatban már játszhatott is. Örülünk, hogy újra velünk van a hosszú kihagyást követően. Nehéz lehetett neki ilyen sokáig távol lenni."

 

"Rapha nagyon fontos számunkra, de az igazán fontos az, hogy mindenki a lehető legjobbat nyújtsa a pályán. Mindannyian különböző tulajdonságokkal rendelkezünk és mindenki valami mást képes hozzáadni a csapategységhez. Kicsit még félénknek tűnhet, hiszen ezek még csak az első lépései az Old Traffordon, de igazi vezér a pályán és úgy gondolom, hogy ez nagyon nagy segítség."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!