Henderson: A legjobbamat fogom nyújtani

Dean Henderson ígéri, hogy a legjobbját fogja nyújtani, mikor magára húzza a Manchester United mezét és jelzi, fittebbnek érzi magát, mint valaha, mióta kigyógyult a COVID-19 betegségéből.


Az angol nemzetiségű játékos a West Ham United elleni Ligakupa mérkőzésen volt a felnőtt csapat tagja először, miután visszatért. A találkozón a csapat végül 1-0-s vereséget szenvedett.

 

Dean élvezi az edzéseket Carringtonban és bevallása szerint készen áll megmutatni klubjának a benne lévő potenciált.

 

"Az utóbbi pár hónap nehéz volt számomra, de visszatértem és erőm teljében vagyok, ami jó érzés" - nyilatkozta Stewart Gardnernek adott interjújában az MUTV-nek.

 

"A betegség miatt nyilván nem tudtam jelen lenni szezonkezdéskor, rosszul voltam, de összeszedtem magam és azon dolgoztak, hogy erősebben térjek vissza, mint valaha. Most már nagyon jól érzem magam és csak annyit akarok, hogy kimehessek a pályára és megmutassam mit tudok."

 

"Nem volt még alkalmam a legjobbamat nyújtani a Manchester United szerelésében. Jól érzem magam, nagyon jól és jelenleg azon vagyok, hogy a mérkőzéseknek köszönhetően formába lendüljek és remélhetőleg megkapom a lehetőséget, hogy tovább fejlődhessek és végre megláthatja mindenki, hogy a United mezében milyen értéket képviselek."

 

Nem volt nehéz elfelejteni Henderson legutóbbi mérkőzését a Kalapácsosok ellen, ami az első lehetősége volt a tapasztalatszerzésre az Old Traffordon, hazai közönség előtt, de mindenáron meg akarja mutatni, hogy mire képes, miután az U23-as csapatban is már párszor lehetőséget kapott.

 

 

"Őszintén, olyan volt, mintha most játszottam volna életemben először" - tette hozzá. "A kiesésem óta és mióta visszatértek a szurkolók most először éreztem magam normálisnak, ki tudtam fejezni magam, ami adott némi adrenalint. Nap mint nap tettem a dolgomat az edzéseken. Nagyon örültem, hogy az Old Traffordon játszhattam."

 

"Az, hogy a szurkolók visszatértek az ad egy kis extra energiát. Én olyan vagyok, akit ösztönöz ez az extra energia. Jó volt a szurkolók előtt játszani legutóbb. 18 hónap hosszú idő mindenkinek, szóval nagyon örülök."

 

"Játszottam két mérkőzést az U23-as csapattal, míg formába nem lendültem" - mondta. "Vissza akarok menni, vissza a pályára, mivel már négy hónapja nem volt alkalmam játszani, ami nagyon sok idő. A West Ham elleni játékomat egy nagyon hosszú kiesés előzte meg. Bírom a kiképzést és tényleg nagyon izgatottan várom, hogy újra kint legyek a gyepen, és remélhetőleg a legjobb formába lendülök."

 

"Tudok segíteni a fiataloknak [az U23-as csapatban]. Mit ne csináljanak rosszul, játszottam Anglia összes ligájában, szóval igen tapasztalt vagyok, abban amit csinálok. Tudom, milyen érzés egy másik öltözőben lenni, időnként esélytelenebbként pályára lépni, és tudom, mire számíthatok, ha a Manchester Unitednél játszom. Ha ezt figyelembe vesszük, biztos vagyok benne, hogy át tudom adni ezt a tapasztalatot a fiataloknak, és sokat tudok segíteni nekik."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!