Ole: Ezért hiányzott Martial

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere elmondta, hogy miért hiányzott a Leicester elleni keretből Anthony Martial.


A Unitedben 5 változás történt az Everton elleni kerethez képest, az egyik ilyen pedig Anthony Martial nevéhez kötődik, mivel a francia támadó, aki az Everton elleni mérkőzésen betalált kimaradt a Rókák elleni keretből.

 

"Nem olyan állapotban tért vissza a válogatotttól, amiben látni szerettük volna és egész héten nem edzett. Remélem, hogy hamarosan visszatérhet" - mondta Solskjaer az MUTV-nek.

 

A Vörös Ördögök néhány hétre elveszítették Raphael Varane-t, aki szintén a válogatottban sérült meg. A franciák közül egyedül Pogba tért vissza egészségesen a nemzetközi szünetet követően.

 

 

Pozitív hír, hogy Harry Maguire túl van sérülésén, melyet az Aston Villa elleni találkozón szedett össze.

 

"Nagyszerű, hogy őt visszakaphattuk, hiszen fontos játékos számunkra. felépült a sérülésből, így úgy ítéltük meg, hogy képes vállalni a játékot. 

 

A norvég menedzser elárulta azt is, hogy a Rókák ellen gólt szerző Marcus Rashford lenyűgöző edzésmunkát követően térhetett vissza.

 

"Sokáig kimaradt a játékból, de most visszatérhetett végre. Nagyon élesnek tűnt függetlenül attól, hogy hónapokig nem játszott. Legközelebb már több idő juthat neki."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!