Csapathírek a manchesteri derbi előtt

A Manchester Unitednek nélkülöznie kell majd Raphael Varane-t a szombati, City elleni városi derbin és más játékosok kapcsán is kérdőjel merül fel bevethetőségük tekintetében.


A francia válogatott játékost az Atalanta elleni keddi, 2-2-re végződött Bajnokok Ligája csoportmérkőzés első félidejében kellett lecserélni, térdín sérülése okán pedig körülbelül egy hónapot lesz kénytelen majd kihagyni.

 

Védőtársa, Victor Lindelöf a hétfői edzésen kapott rúgása miatt kihagyta az olaszországi túrát és Ole Gunnar Solskjaer elmondása szerint kivárásra kell játszaniuk a svéd válogatott csapatkapitányának holnap koradélutáni bevethetősége kapcsán.

 

"Sajnos van néhány kérdéses bevethetőségű játékosunk, de ez része a játéknak" - kezdte Solskjaer a klubmédiának Carringtonban.

 

"A lehető legtöbb időt kell számukra biztosítanunk, mert mindannyian nagyon keményen dolgoznak és szerettek volna még 24 órát kapni ahhoz, hogy kiderüljön, bevethetőek lesznek-e."

 

 

Már sajtótájékoztatóján nyilatkozva Solskjaer így nyilatkozott Varane hiányáról:

"Minden rendelkezésünkre álló technológia segítségével együtt is négy-öt hetet lesz kénytelen kihagyni. Ez egy csapás számunkra, miután csak nemrég térhetett vissza közénk és azonnal nagy hatást gyakorolt ránk a jelenlétével. Azonban Eric Bailly a legutóbb már ott volt a csapatban és igen kivételes teljesítménnyel rukkolt elő. Megvan a keretünk ahhoz, hogy megbirkózzunk ezzel a helyzettel."

 

Ole optimista, hogy Lindelöf megfelelő erőnléti állapotban lesz ahhoz, hogy játszhasson, ugyanis a védő az egyike azon játékosoknak, aki versenyt fut az idővel.

 

"Továbbra is kérdéses a játéka, de remélhetőleg holnap úgy fog megérkezni közénk, hogy azt mondja, készen állok" - jelentette ki Solskjaer.

 

"Én arra számítok, hogy bevethető lesz, de ezt még nem erősíthetem meg."

 

Paul Pogba biztosan nem állhat majd csapata rendelkezésére a városi rangadón, ugyanis a Liverpool elleni kiállítás miatt kapott három mérkőzéses eltiltásából a második összecsapást fogja leülni.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Manchester City

Premier League, 11. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!