Pogba megsérült a válogatottnál

Paul Pogba, a Manchester United középpályása a francia válogatott hétfői edzésén megsérült, ezért lemarad az utolsó selejtezőkről.


A középpályásra a Kazahsztán és a Finnország elleni világbajnoki selejtezőkön számított volna a franciák szövetségi kapitánya, Pogba azonban sajnos combsérülést szenvedett a hétfői edzésen. A Francia labdarúgó Szövetség hivatalos Twitter oldalán erősítette meg, hogy a világbajnok játékos kihagyja a csapat utolsó két selejtező mérkőzését.

 

"Pogba combsérülés miatt kénytelen lesz kihagyni a válogatott két mérkőzését novemberben" - írta a Szövetség. "Paul helyére Didier Deschamps szövetségi kapitány Jordan Veretout-t hívta be."

 

 

Franciaországnak mindössze 3 pontra van szüksége ahhoz, hogy biztosítsa részvételét a 2022-es világbajnokságon. Pogba sérülését pedig a United is mgerősítette.

 

"Pogbát haza engedték a válogatottól combizom sérülés miatt. Visszatér Manchesterbe, hogy megvizsgálják és elkezdjék a kezelését."

 

A francia középpályásnak a várható, sérülés miatti kihagyás mellett lesz még egy kihagyott találkozója, mivel 3 mérkőzéses eltiltásából még csak kettőt töltött le, miután a Liverpool elleni rangadón kiállították. Emiatt, ha rendbe is jönne a szünet alatt, biztosan kihagyná a Watford elleni bajnoki összecsapást, azonban játszhatna a Villarreal és a Chelsea elleni találkozókon is.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!