Nagy meccs vár Bailly-ra

A Manchester United védője, Eric Bailly és Elefántcsonpart nemzeti válogatottja ki-ki meccset fog vívni kedden a világbajnokságra való kijutásért.


A belső védő, aki visszakerült a Vörös Ördögök kezdőjébe az Atalanta és a Manchester City elleni mérkőzések alkalmával, hiányzott hazája csapatából, amikor azok 3-0-ra nyerni tudtak Mozambik legjobbjai ellen.

 

Bailly továbbra is Patrick Beaumelle edző rendelkezésére álló keretének tagja és a csapat mindent eldöntő mérkőzést fog játszani idegenben Kamerun válogatottja ellen az afrikai szekció D csoportjában.

 

Bailly-ra nagy szüksége lehet az Elefántoknak, főleg, hogy csapatuk kénytelen elkerülni a vereséget ahhoz, hogy a csoport élén maradhasson, míg Mozambik és Malawi már nincsenek versenyben a továbbjutásért.

 

Elefántcsontpartnak 13 pontja van, őket követi Kamerun 1 ponttal lemaradva, tehát a továbbjutó kiléte a  Yaounde-ban megrendezésre kerülő mérkőzésen fog kiderülni.

 

Beaumelle fiai 2-1-re nyerték Kamerunnal lejátszott korábbi meccsüket még szeptemberben, azóta tíz mérkőzés óta veretlenek.

 

 

Az Ajax támadója, Sebastian Haller lőtte csapata mindkét gólját, így kulcsfigurája lehet ismét a két csapat párharcának, miközben Kamerun első számú góllövője, Eric Maxim Choupo-Moting hiányozni fog az összecsapásról.

 

Amad sem fog pályára lépni Elefántcsontpart csapatában, mivel a sérüléséből felgyógyult szélső még nincs száz százalékos formában.

 

A csoportelsőség nem biztosítja a jövő évi katari részvételt, mivel a csoportok győztesei még rájátszásra kényszerülnek, ahol eldől, ki képviselheti majd a kontinenst a világbajnokságon.

 

A Kongói Demokratikus Köztársaság, Egyiptom, Ghána, Mali, Marokkó és Szenegál már megnyerték saját csoportjukat és kvalifikálták magukat a rájátszásra.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!