Rangnick: Beszéltem Solskjaerral

A United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick elárulta, hogy hosszasan beszélgetett Ole Gunnar Solskjaerral, hogy minél többet megtudjon jelenlegi csapatáról.


A német trénert ma reggel mutatták be a sajtónak, vasárnap pedig már a Crystal Palace ellen irányítja a Vörös Ördögöket az Old Traffordon. Solskjaer valamivel kevesebb, mint 3 évig irányította a csapatot, Rangnick pedig elmondta, hogy megkereste a norvégot, hogy minél többet megtudjon a csapatról már a munka megkezdése előtt.

 

"Múlt hét vasárnap, a Chelsea elleni meccs előtt majdnem két órán keresztül" - mondta Rangnick az újságíróknak az Old Traffordon. "Nagyon nagylelkű volt, hogy ennyi időt rám szánt és elmesélt minden részletet a csapatról."

 

Rangnick rengeteg kérdésre válaszolt, rendkívül következetesnek bizonyult és nem csupán az idei szezon, hanem a távolabbi tervek is szóba kerültek. Arra a kérdésre, hogy a United képes lehet-e trófeákért küzdeni a német szakember azt mondta, hogy bízik a csapatban.

 

 

"Határozottan azt gondolom, hogy versenyképesek lehetünk. A jelenlegi első 3 csapat nagyon jó, nagyszerű menedzserekkel. Amikor Jürgen Klopp a Liverpoolhoz érkezett határozottan nem volt olyan jó a csapata, mint a mostani United."

 

A német trénert megkérdezték arról is, hogy mit gondol a csapatnál fellelhető tehetségekről és milyen jövőt lát a klub számára.

 

"Nos, az ideális világban nem csak a legjobb 4 között leszünk, hanem címekért fogunk harcolni. Ez benne van a klub DNS-ében, hogy trófeákat nyerjen és amennyire csak lehet sikeres legyen a Bajnokok Ligájában is. Ez majd az új év kérdése is lesz, hiszen ott leszünk a Bajnokok Ligájában és reméljük, hogy a sorsolástól függetlenül tovább tudunk menetelni. Úgy gondolom, hogy két és fél év múlva pedig a lehető legsikeresebbnek kell lennünk, ha ezt a DNS-t vesszük alapul."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!