Csapathírek a Palace meccs előtt

A vasárnapi Crystal Palace elleni bajnokin már Ralf Rangnick, a Manchester United ideiglenes menedzsere fogja kihirdetni a kezdőcsapatot.


A magyar idő szerint 15:00-kor kezdődő találkozót nem fogja egyik magyar adó sem élőben közvetíteni, így azt majd a Digi SPort 1-en, felvételről lehet megtekinteni 17.15-ös kezdéssel szintén vasárnap.

 

Rangnick ma délután találkozott a csapattal Carringtonban, szombaton pedig edzést tart mielőtt megütközne Patrick Vieira alakulatával. Az Ágyúsok ellen 3-2-re tudott hazai pályán nyerni a United még Michael Carrick irányításával, ezzel pedig a Vörös Ördögök a 7. helyről várják a 15. fordulót és mindössze 3 pont hátrányban vannak a 4. helyen álló West Ham mögött.

 

Rangnick a lelátóról figyelte új csapatának teljesítményét és a német szakember alaposságát ismerve biztosak lehetünk benne, hogy már körvonalazódott a fejében, hogy mit szeretne látni a pályán a játékosaitól.

 

 

Aaron Wan-Bissaka és Nemanja Matic kisebb sérülés miatt csatlakozott a hiányzók táborához, pedig az angol védő biztos, hogy szívesen lépne pályára egykori csapata ellen. Aaron keze még a Chelsea elleni 1-1-es döntetlen során sérült meg, amikor Hudson-Odoi rálépett. Carrick ugyanakkor az Arsenal elleni találkozó előtt még úgy nyilatkozott a kézsérülésről, hogy nem kizárt a jobb szélső védő játéka a vasárnapi összecsapáson. Maticnak combizom problémája van, ami miatt a klubnál nem akarnak kockáztatni.

 

Luke Shaw visszatérése is erősen kérdéses, miután rövid időn belül kétszer is fejsérülést szenvedett, bár Carrick vele kapcsolatban is azt nyilatkozta, hogy remélhetőleg nem kell sokat kihagynia.

 

Diogo Dalot és Alex Telles helyettesítették a két szélső védőt és tisztességesen helyt álltak, visszatért viszont a csapatba Harry Maguire eltiltását követően. 

 

Raphael Varane, Paul Pogba és Edinson Cavani továbbra is a felépülésén dolgozik, Phil Jones és Amad Diallo pedig a cserepadon voltak az Ágyúsok elleni rangadón.

 

Mason Greenwood nem lépett pályára azóta, hogy pozitív lett a COVID tesztje, viszont a legutóbbi két meccsen már ott volt a kispadon.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!