Friss hírek Martial sérüléséről

Anthony Martial térdsérülés miatt biztosan kihagyja a Young Boys és a Norwich City elleni mérkőzéseket.


A francia támadó a Crystal Palace elleni mérkőzés előtti edzést követően panaszkodott fájdalomra a térdében és nagyon csalódott amiatt, hogy így egy darabig nem lesz lehetősége lenyűgözni a csapat új menedzserét.

 

Bár a hírek szerint sérülése nem súlyos, így is csatlakoznia kell a sérültek sorában honfitársához, Paul Pogbahoz.

 

"Anthony velünk edzett szombaton a Crystal Palace elleni mérkőzést megelőző utolsó edzésen" - árulta el Ralf Rangnick a sajtótájékoztatóján. "A tréning után fél órával az orvosi stáb jelezte, hogy fájlalja a térdét."

 

"Összeültünk az orvosi stábbal és Anthony-val és megbeszéltük, hogy kicsit megpihen és megpróbál mielőbb felépülni. Nem friss sérülésről van szó, ez már jelen van nála egy ideje."

 

 

"Meg kell győződnie arról a következő napok során, hogy a fájdalom csökken és akkor remélhetőleg a jövő héten visszatérhet."

 

Raphael Varane és Edinson Cavani is lábadozik, de esetükben úgy néz ki, hogy jövő héten hétfőn már teljes értékű edzésmunkát végezhetnek majd, bár már a mai napon is láthatták őket a kíváncsi szemek Carringtonban.

 

"Edi tegnap is edzett, de Raphael ma volt először pályán a csapattal. Ha minden jól megy várni fogom őket hétfőn és teljes értékű munkát tudnak majd végezni. Mindketten top játékosok és örülnénk, ha a sorainkban tudhatnánk már őket, de gondoskodnunk kell arról, hogy a jövőben ne kelljen nélkülözni egyikőjüket sem."

 

"A regenerálódás arról is szól, hogy hosszú távon elérhetők legyenek a játékosok és nem csupán arról, hogy minél előbb fitté váljanak újra. Nagyszerű lenne, ha már most bevethetőek lennének, de, ahogy mondtam is, inkább legyenek a szezon hátralévő részében folyamatosan tettrekészek."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!