Williams: Élet a Norwich-nál

Brandon Williams jelenleg kölcsönben játszik a Norwich City csapatánál, a United látogatását megelőzően pedig mesélt arról, hogy milyen az élet a Kanáriknál.


A klubmédiának nyilatkozva Brandon elárulta, hogy játékának mely része fejlődött a legtöbbet, hogy hogyan viszonyul ahhoz, hogy távol van az otthonától, valamint céljáról, hogy a kölcsön lejártát követően szeretne bizonyítani a Unitedben.

 

Milyen az élet kölcsönben?

"Nagyon élvezem és jól mennek a dolgaim. Izgatott vagyok, hogy mit hoz a szezon és remélhetőleg el tudjuk érni a céljainkat."

 

A kölcsönlétnek köszönhetően az első csapatban tudsz futballozni, szerinted ez mennyire segít abban, hogy játékosként fejlődni tudj?

"Növekedett az önbizalmam és minden meccsel erősebbnek és fittebbnek érzem magam. A legfontosabb, hogy a teljes szezont le tudjam játszani sérülés nélkül és, hogy ne legyek túlságosan fáradt sem. Jelen pillanatban nagyon élvezem az egészet."

 

Melyek a játékodnak azon területei, amelyek fejlesztésére különösen odafigyelsz?

"Nincs kiemelt terület. Igyekszem fejlődni mindenben. A védekezésben és a támadásokban is. Ez az én posztomon nagyon fontos. Próbálom megtanulni, hogy miként helyezkedjek a legjobban és hogyan lehetek. én előnyben a támadókkal szemben."

 

Hogyan viszonyulsz azokhoz a meccsekhez, melyeken esetleg az ellenfelek többet birtokolják a labdát?

"Úgy gondolom, hogy a legtöbb meccsünkön igyekeztük mi birtokolni a labdát. A múlt héten a Spurs ellen játszottunk és úgy éreztem, hogy sikerül irányítanunk a mérkőzést. Szerencsére úgy érzem, hogy jól mennek a dolgok."

 

Segítette a fejlődésed az, hogy az otthonodtól messze kellett költöznöd? 

"Igen, határozottan. Távol vagyok a családomtól, önállósodtam, magamra támaszkodom. Már megszoktam ezt a helyzetet és boldog vagyok."

 

 

Mit gondolsz a Norwich-ról?

"Szeretem ezt a csapatot. Sokat tanultam már a klubról és a városról is. Néha kimegyek a városba sétálni, beülök valahova enni valamit, de elsődlegesen azért vagyok itt, hogy focizzak és erre koncentrálok leginkább."

 

Norwich egy egycsapatos város, az emberek megismernek téged az utcán?

"Igen és őrületes hangulat van a mérkőzések napján, fergeteges."

 

Tartod a kapcsolatot a manchesteri srácokkal?

"Igen, sokat beszélek velük. A nemzetközi szünet alatt oda is utaztam néhány napra és összefutottunk beszélgetni kicsit."

 

Mit szól a jelenlegi klubod ahhoz, hogy tartod a kapcsolatot a United edzői stábjával is?

"Szoktam beszélni a stábból pár emberrel, mindig érdeklődnek, hogy hogy vagyok és ez nem is fáj itt senkinek. Hálás vagyok ezért."

 

Ezen a hétvégén nem léphetsz pályára, de gondolom nézni fogod a találkozót. Furcsa lesz?

"Nem, nem igazán. Most itt vagyok és az a dolgom, hogy a csapatot segítsem abban, hogy bent maradjon a Premier League-ben, szóval a 3 pont megszerzése most nagyon fontos számunkra és örömmel lépnék pályára is, ha lehetne."

 

Mióta Dean Smith a menedzser az eredményeitek javuló tendenciát mutatnak. Bíznak a csapatnál abban, hogy van remény a bennmaradásra?

"Igen, határozottan. Ha folytatjuk, amit elkezdtünk, akkor biztos vagyok benne, hogy sikerül a bennmaradás. Próbálunk elvonatkoztatni a tabellától és mindig arra koncentrálni, hogy a lehető legjobb eredményt hozzuk. Szeretnénk december végére 18 pontot látni a csapat neve mellett minimum. Arra figyelünk, hogy csapatként egyre jobbak legyünk és majd meglátjuk májusban, hogy mit sikerül kihozni a keretből."

 

Követed a United meccseit?

"Igen, persze."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!