Martial a Sevilla játékosa lehet

Anthony Martial a Sevillahoz szeretne csatlakozni a következő hónap során.


A francia támadó 7 alkalommal lépett pályára a szezon eddigi mérkőzésein a Manchester United színeiben a bajnokságban és mindössze egy találatot jegyez. Ügynöke Philippe Lamboley a hónap elején már elárulta, hogy pártfogoltja távozni szeretne az angol rekordbajnoktól annak reményében, hogy új állomáshelyén több játéklehetőséghez jut majd.

 

A Sevilla mellett a hírek szerint a Barcelona és a Juventus is szívesen foglalkoztatná a francia támadót, azonban mindhárom klub esetében első körben kölcsönszerződésről lenne csak szó. A hírek szerint Martial pedig leső sorban a Sevilla irányába húz, mivel arra számít, hogy a legtöbb játékidőt ott kaphatná. A francia játékos ennek érdekében pedig a következő napokban szeretne beszélni a United ideiglenes menedzserével, Ralf Rangnickkal is.

 

Martial 2015-ben érkezett a klubhoz 36 millió fontért, ami akkoriban rekordnak számított egy tinédzser korú játékosért, a Liverpool elleni debütálása során pedig minden szurkoló számára emlékezetes gólt szerzett, első szezonjában pedig 17 alkalommal volt eredményes.

 

 

Minden sorozatot figyelembe véve a 26 éves játékos összesen 79 alkalommal köszönt be az ellenfeleknek, az elmúlt időszakban azonban kikerült a kezdőből és nem tudta magát visszaverekedni, többek között Mason Greenwood remeklésének köszönhetően is. Terveit, hogy visszakerül a kezdőbe sérülések is hátráltatták és a 2020/21-es idény utolsó heteit ki is kellett hagynia térdszalag szakadása miatt.

 

Legutóbb december 2-án lépett pályára az Arsenal ellen 3-2-re megnyert találkozón, Michael Carrick regnálása alatt, Rangnick pedig még nem adott neki lehetőséget, bár itt is sérülés az elsődleges ok, nem pedig az, hogy a menedzser esetleg kevésbé szimpatizálna a játékossal. 

 

 

 

 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!