Rangnick reakciója a Wolves elleni vereségre

Ralf Rangnick ideiglenes menedzser értékelte a Wolves ellen elszenvedett 1-0-s, csalódást keltő vereséget.


Pocsék teljesítmény

"Egyáltalán nem játszottunk jól, sem egyénileg, sem csapat szinten. Az első félidőben komoly problémát okozott, hogy távol tartsuk az ellenfelet a tizenhatosunktól és a kapunktól. A szünetet követően más felállásra váltottunk, belső védőhármast alkalmaztunk, így pedig jobban irányításunk alatt tudtuk tartani a mérkőzést. Ez a találkozó megmutatta, hogy még rengeteg dolgunk van, különösen ha nem nálunk van a labda. Túlzottan sok ki nem kényszerített hibát vétettünk, javulnunk kell. Ez az egész csapatra vonatkozó probléma."

 

Nehéz ellenfelek

"Tudtuk, hogy nehéz meccs várhat ránk az öt védővel és flexibilis középpályával felálló Wolves ellen. Majdnem négy-öt belső középpályásuk volt, emiatt pedig problémát jelentett számunkra a pálya azon területének kontroll alatt tartása. Amikor pedig megpróbálták onnan kijátszani a labdát, mondjuk a szárnyvédőik felé, szintén szenvedtünk. Volt egy 15 perces időszakunk, ahol gólt szerezhettünk volna, kapufát is lőttünk, de a bekapott gólunk újra megmutatta, hogy elég játékosunk volt a tizenhatoson belül, csak engedélyeztük a kapunak háttal álló Adama Traore-nak, hogy megforduljon, felgyorsítson és beadjon. A beadást már levédekezte Phil Jones, de a gól túlzottan hasonlított azokra, amilyeneket ebben a szezonban már kaptunk, ugyanis Joao Moutinho mindenfajta nyomás és probléma nélkül, üresen állva lőhetett."

 

Nagy pillanatok

"Elszalasztottuk az első gól megszerzésének lehetőségét Bruno [Fernandes] helyzeténél, pedig több, mint lehetséges lett volna egy nagyon fontos első gólt megszereznünk. Két lehetőségünk volt, az egyik Bruno, a másik pedig Cristiano [Ronaldo] révén, aki sajnos lesen volt. Összességében meg kell találnunk a jobb egyensúlyt a csapatunkon belül, védekezésben és támadásban egyaránt."

 

 

Javulnunk kell

"A mérkőzés megmutatta, hogy még rengeteg dolgunk van és még elég sok lépést kell megtennünk előre egyénileg és csapat szinten egyaránt, különösen a labdával szemben. Azonban az első félidőben, különösen a labda birtokában, túlzottan sok ki nem kényszerített hibánk, labda eladásunk volt. A mérkőzés ezen részeiben jobbá kell válnunk. Nem akarok a játékosok egyéni teljesítményeiről beszélni, mert itt csapat szintű problémáról van szó. Csak akkor tudunk viszont csapatként fejlődni, ha egyénileg is mindenki jobb lesz. Nincs értelme most egyéni teljesítményekről beszélni."

 

Jones visszatérése

"Szerintem ő [Phil Jones] jól teljesített, úgy, hogy két éve nem léphetett pályára ezen a szinten. A játékában nem láttuk ennek a hiányzásnak a hatásait. Elvégezte a feladatát és pontosan azt tette, amit elvártunk tőle."

 

Egy hét a következő mérkőzésig

"Szerintem ez most jól jön. Megpróbáljuk kihasználni ezt és megtalálni a lehető legjobb felállást, illetve ahogy már említettem, a játékstílust. Sokkal agresszívebbnek kell lennünk a labdával szemben állva és több nyomást kell helyeznünk az ellenfelünkre, amikor birtokolják a labdát."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!