Csapathírek a Villa meccs előtt

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick friss információkkal szolgált csapata kapcsán a hétfő esti, Aston Villa elleni FA-kupa mérkőzést megelőzően.


A világ legrégebbi kupasorozatának 3. fordulójában, az Old Traffordon rendezett összecsapáson a Vörös Ördögöknek egy Premier League ellenfél ellen lehetőségük lesz talpra állni a Wolves ellen a hét elején elszenvedett 1-0-s bajnoki vereséget követően.

 

Ralf mérkőzés előtti nyilatkozatában arra tett utalást, hogy nem tervezi teljeskörűen felforgatni kezdőcsapatát, mint teszi azt néhány másik együttes a sorozat ezen szakaszában.

 

"Mi biztosan nem fogunk nyolc vagy kilenc másik játékossal a kezdőben felállni" - kezdte Rangnick a MUTV-nek.

 

"De tízzel se, mint tettük azt a Bajnokok Ligájában a Young Boys ellen."

 

"A lehető legjobb és legerősebb csapattal szeretnénk játszani. Lehet néhány változás, de még magam sem hoztam meg a végső döntéseket. Egyértelműen úgy fogunk hozzáállni ehhez a meccshez, mintha ez egy átlagos Premier League vagy Bajnokok Ligája összecsapás lenne."

 

 

Victor Lindelöf koronavírus fertőzés, Harry Maguire pedig sérülés miatt kihagyni kényszerült a Farkasok elleni hétfői találkozót, amely megnyitotta a lehetőséget Phil Jones előtt ahhoz, hogy majdnem két év után újra a felnőtt csapatban lépjen pályára, teljesítményével pedig egyáltalán nem vallott szégyent a védelem tengelyében.

 

"Victor tegnap óta újra edzésbe állt, amely nagyon jó hír számunkra" - tette hozzá a német menedzser.

 

"Harry még nem tudott edzésmunkát végezni, de holnap vagy holnapután még meg kell néznünk, hogy miként változik az ő helyzete."

 

"Harry játéka tehát továbbra is kérdéses, de Victor biztosan a rendelkezésünkre fog állni hétfőn."

 

Paul Pogba továbbra sincs játékra alkalmas állapotban, Eric Bailly és Hannibal pedig az Afrikai Nemzetek Kupáján vesznek részt hazájuk képviseletében. Luke Shaw és Scott McTominay játékára is számíthat majd Rangnick, ugyanis egy mérkőzéses eltiltásukat csak a kupamérkőzés után öt nappal rendezendő második Villa elleni csörtén kell majd letölteniük. 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Aston Villa

FA-Kupa, 3. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!