Rangnick: Pogba még nem edzhet velünk

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick elárulta, hogy előre láthatóan mikor térhet vissza Paul Pogba az első csapat edzéseire.


A francia válogatott játékos mindössze 13 alkalommal lépett pályára ebben a szezonban és még nem volt szerencséje a német menedzser irányítása alatt játszani sérülése miatt.

 

Pogba a novemberi válogatott szünet alatt szenvedett lágyéksérülést, majd ezt követően jópár hétig Dubaiban lábadozott. Rangnick telefonon tartotta a kapcsolatot Pogbával a Dubaiban töltött idő alatt, a kontakt pedig nem szakadt meg azt követően sem, hogy a 6-os mezszámú játékos visszatért Angliába Karácsony előtt.

 

A 63 éves menedzser elárulta, hogy a francia középpályásnak nagyjából még egy hónapra van szüksége ahhoz, hogy az egyéni rehabilitációt követően visszatérjen az első csapat edzéseire.

 

 

"Arról tájékoztattak, hogy nagyjából 4-5 hétre van még szüksége ahhoz, hogy újra edzésbe állhasson" - mondta Rangnick a klubmédiának. "Ma reggel edzés előtt láttam az öltözőben, remélem a lehető leghamarabb visszatér."

 

Mire a francia játékos újra bevethető lesz nagyjából 3 hónap telik el sérülését követően, melyet pályán kívül töltött, ezért Rangnick nem akart pontos dátumot meghatározni a visszatéréssel kapcsolatban.

 

"Jelenleg nem tagja annak a csapatnak, amely részt vesz az edzéseken és, ha 2-3 hét múlva már képes is lesz velünk edzeni, akkor is időre lesz szüksége. Egy dolog az, hogy edzel és fitt vagy, de a mérkőzésekre is alkalmasnak kell lennie, legyen szó akár a Premier League-ről, vagy a Bajnokok Ligájáról, szóval még időre van szükség."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!