Rangnick reakciója a Villa elleni döntetlenre

Ralf Rangnick érthetően csalódott volt, miután egy feljavult Manchester United teljesítmény csak egy bajnoki pontot eredményezett a Villa Parkban szombaton este.


Érzések összességében

"Én teljesen csalódott vagyok az eredmény miatt. 70 perc után 2-0-s vezetésre állás után csalódottnak kell lenned emiatt és most nehezemre esik a pozitívumokról beszélni, de ettől függetlenül hiszem, hogy mutattunk néhány pozitívumot ma. Az első félidőben domináltuk a mérkőzést, ez volt a legjobb teljesítményünk labdával és akár már az első fél óra után két vagy három gólos vezetésünk lehetett volna. Az utolsó negyedórában ismét megmutatkozott, hogy ha helyet hagyunk, ha nem vagyunk elég kompaktak, akkor az ellenfél helyzeteket alakíthat ki és pontosan ez is történt. De 1-0-nál a félidőben és a második félidőben még azt mondhattuk, hogy kompaktak vagyunk, jobban kontrolláltuk az eseményeket a mérkőzésen és 70 perc után megszereztük a második gólunkat is. Ekkor arra lehetett számítani, hogy egy olyan tapasztalt csapat, mint a miénk, képes lesz a három pontot hazavinni."

 

Az eddigi legjobb első félidei teljesítmény

"Igen, az volt, de megismétlem, hogy a végén minden az eredményről szól és azután, hogy a Wolvestól kikaptunk, ma az egy pont nem volt elegendő. Ez az, ahogyan most érzek ezt illetően. De nekünk most a jó dolgokat kell továbbvinnünk ebből a következő néhány mérkőzésre és ennek alapján fejlődnünk szükséges és meg kell mutatnunk, hogy mire vagyunk képesek."

 

 

Védőhármas helyett védőnégyes

"Gondolkodtam rajta és egyeztettem a segítőmmel arról, hogy három belső védőre kellene váltanunk az utolsó 15 percre, de az aggodalmam az volt, hogy ha hadrendet váltunk akkor túlzottan visszaállunk és gólokat fogunk kapni. Szóval úgy döntöttem, hogy kitartok a védőnégyes mellett és megpróbáljuk távol tartani az ellenfelet a tizenhatosunktól, de végül ez nem sikerült."

 

Elanga ismét jó benyomást tett

"Jó meccse volt. Pontosan azokat a dolgokat mutatta, amiket vártam tőle és amiért úgy döntöttem, hogy az elejétől kezdve a pályán lesz. Nem csak keményen dolgozott a csapatért védekezésben, de emellett volt két-három, ha nem is ziccere, de jó lehetősége is arra, hogy gólt szerezzen. Teljesítményével megerősítette azt, hogy miért kezdett."

 

Nagyobb keret a Brentford ellen

"Remélhetőleg a sérült vagy beteg játékosok visszatérhetnek szerdán, de most még ebben se nem vagyok biztos, se nem gondolok még a szerdai meccsre. Továbbra is nagyon csalódott vagyok az eredmény miatt."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!