Rangnick: Hosszasan beszélgettem Pogbával

Ralf Rangnick szerint a lehető legjobb formában lévő Pogbát fogjuk viszontlátni, amikor a francia válogatott középpályás a következő hónapban visszatér sérüléséből.


Pogba hétfőn tért vissza az első csapat edzésére Carringtonban és sikerült neki teljesítményével lenyűgözni Ralf Rangnickot is. A 28 éves játékosnak még nem volt lehetősége sérülése miatt pályára lépni a német mester megérkezése óta, az edzést követően viszont volt lehetőségük hosszasan beszélgetni, az ideiglenes menedzser pedig elmondása szerint elégedett a középpályás elkötelezettségével.

 

"Nos, tegnap volt az első edzése két és fél hónapnyi kihagyást követően és megmutatta, hogy ő egy rendkívüli játékos legyen szó 6-6-os egymás elleni meccsről, vagy bármi másról. Nagyon sok pozitívumot tud hozzátenni a csapathoz játékban, ha maximálisan koncentrál."

 

 

"Az edzés után több, mint egy órát beszélgettem vele és szerintem nagyon jól sikerült beszélgetés volt. A szezon végéig biztosan állíthatom, hogy elkötelezett. Elmondta nekem, hogy a lehető legjobb Paul Pogba akar lenni, aki csak lehet."

 

A Brentford és a West Ham elleni találkozók még túl koraiak lennének a francia középpályás számára, de Rangnick reméli, hogy a 6-os mezszámú játékos februárban már elérhető lesz és számíthat majd rá a bajnokságban, az FA-kupában és a Bajnokok Ligájában is.

 

"Nagyon várom már, hogy a nemzetközi szünetet követően mindhárom sorozatban a rendelkezésemre álljon. Mint mondtam, amit a tegnapi edzésen láttam tőle az elképesztő volt. Nagyon jó teljesítményt nyújtott fizikálisan, érzelmileg és technikailag is."

 

"Azt szeretnénk, ha ezt majd a pályán is megmutatná, amikor eljön az ideje."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Brentford - Manchester United

Premier League, 17. forduló
(elhalasztott mérkőzés)

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!