Rangnick a hiányzókról és McTominay sérüléséről

Ralf Rangnick, a Manchester United menedzsere elárulta, hogy miért hiányoztak többen is a meccsnapi keretből, illetve Mctominay sérüléséről is beszélt kicsit.


Bár Marcus Rashford és Cristiano Ronaldo kisebb sérülést követően visszatérhettek, a portugál pedig egyenesen a kezdőben kapott helyet a Brentford elleni bajnokin, addig Edinson Cavani, Luke Shaw és Jadon Sancho kimaradtak a keretből.

 

A klubmédiának adott interjújában Rangnick elárulta, hogy Shaw és Cavani kisebb sérülés miatt hiányzott a keretből, Sancho pedig családi okok miatt hagyta ki a Méhek elleni találkozót.

 

"Edinsonnak ki kellett hagynia a keddi edzést" - magyarázta Rangnick a klubmédia riporterének, Stewart Gardnernek. "Izomproblémája volt és számomra az volt a logikus döntés, ha most nem játszik. Luke hasonló cipőben jár, neki a keddi edzésen mutatkozott némi combizom problémája, így nem tudta végigcsinálni a munkát."

 

A hiányzók pótlása szerencsére jól sikerült, hiszen Cavani helyett ott volt Ronaldo a kezdőben, a középpályán pedig McTominay volt eltiltását követőn újra bevethető.

 

 

"Scotty a sárga lapok után járó eltiltás miatt kihagyta a Villa Parkban lejátszott meccsünket, ám most úgy döntöttem, hogy visszatérhet a csapatba. Igaz a találkozót nem tudta befejezni, mert nagyon megütötte a hátát és emiatt nem kapott rendesen levegőt, azonban beszéltem vele a mérkőzés után az öltözőben és szombatra rendben lesz, nincs komoly baja."

 

McTominay egyébként kiváló teljesítményt nyújtott a pályán miközben a United megszerezte 300. idegenbeli PL győzelmét első csapatként a sorozat történetében. A skót játékos passzai 90%-ban találtak társat, 11-szer szerezte vissza a labdát és 9 párbajt nyert meg, valamint nagy szerepet játszott a 2. és a 3. gólt megelőző szituációkban.

 

Sancho hiányzása kicsit más történet, ő személyes okok miatt maradt távol.

 

"Egy közeli családtagja elhunyt és ma volt a temetés, ezért Jadon azt kérte, hogy most ne legyen benne a keretben."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!