Lingard: A klub tanácsára mentem szabadságra

A Manchester United középpályása, Jesse Lingard elmondása szerint a klub "tanácsolta" neki, hogy vegyen ki szabadságot, miután nem jött össze átigazolása a Newcastle Unitedhez.


Ralf Rangnick ideiglenes menedzser csütörtöki hivatalos sajtótájékoztatóján azt nyilatkozta, Lingard kérte szabadságolását "gondolatai rendezéséhez", miután a téli átigazolási időszak utolsó napján kútba esett a St. James' Parkba történő átigazolása. 

 

Lingard ezt az állítást azonban vitatja, amelynek hangot is adott a közösségi médiában, azt állítva, hogy a klub tanácsára nem jelent meg a csapat edzésén.

 

"A klub tanácsolta, hogy személyes okokból menjek szabadságra. De a fejemben minden tiszta, én pedig mindig profi leszek, amikor számítanak rám és 100 százalékot fogok nyújtani."

 

Lingard szerződése a nyár folyamán lejár az Old Traffordon, de januárban szeretett volna kölcsönben más klubhoz kerülni, miután a Unitedben csak két mérkőzésen lehetett kezdő a szezon során.

 

 

A West Ham és a Tottenham ajánlatát is visszautasították Manchesterben, miután két, a top négy helyért küzdő riválisról van szó, míg a Newcastle nem volt hajlandó belemenni abba, hogy a Premier League-ben való bennmaradásuk esetén 12 millió fontos bónuszt fizessenek Lingard szolgálataiért.

 

A 29 éves játékos nem lesz bevethető az FA-kupa 4. fordulójában a ma esti, Middlesbrough elleni összecsapáson, de hétfőn várhatóan újra edzésbe áll majd.

 

"Jesse [Lingard] engedélyt kért tőlem és a klubtól, hogy kaphasson néhány napot, hogy egy kicsit rendezni tudja a gondolatait" - mondta Rangnick csütörtökön.

 

"Hétfőn visszatér az edzésekre és része lesz a klub keretének."

 

"Néhány héttel ezelőtt még maradni akart, majd megváltoztatta az álláspontját, amely valószínűleg az érte érdeklődő kluboknak tudható be."

 

"10 nappal ezelőtt engedélyeztem számára, hogy távozhasson, de a klubok nem tudtak megegyezni és ismét változott a helyzet. Mint már korábban elmondtam, több okból kifolyólag döntött úgy végül a klub vezetősége, hogy maradni fog."


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!