Rangnick reakciója az FA-kupa búcsúra

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick úgy véli, hogy csapata vesztét a kihagyott helyzetek okozták, a Middlesbrough így a 8-7-re megnyert büntetőpárbajnak köszönhetően továbbjutott az FA-kupa 5. fordulójába az Old Traffordon.


Hiába irányították az első félidőt. és mentek a szünetre 1-0-s vezetéssel a Vörös Ördögök Sancho találatának köszönhetően, a második játékrészben nem tudták tovább növelni előnyüket.

 

A vendégek ezt ki is használták és a második játékrészben egalizálni tudtak, majd végül tizenegyesekkel továbbjutottak a következő fordulóba.

 

Rangnik úgy érzi, hogy csapata nagyon csalódott a kiesés miatt, ugyanakkor hozzátette, hogy egy hibás bírói döntés is hozzájárult a kudarchoz, mivel Crook találatát megelőzően a gólpasszt adó Duncan Watmore kézzel ért a labdához.

 

Nem használtuk ki a nyomás által teremtett lehetőségeket

"Csalódottak vagyunk. A játékosok, a személyzet, mindneki. El kellett volna döntenünk az első félidőben a meccset, mert volt lehetőségünk, hogy 3-0-ra, de akár 4-0-ra is vezessünk. Jól kezdtünk és jól játszottunk az egész első félidőben. Pontosan azt a tempót, mozgást hoztuk, amit terveztünk, de csak 1-0 volt az előnyünk és sajnos ilyen gólt kaptunk. Nem lett volna szabad megtörténnie annak a gólnak, de magunkat is okolhatjuk, mert nagyon szellősen védekeztünk abban a szituációban."

 

Vitatható egyenlítés

"A visszanézést követően azt a gólt nem lett volna szabad megadni. Hihetetlen, hogy megadták. Tisztán látható volt, hogy kéz. Még a VAR-ra sem lett volna szükség, tisztán látszott, hogy kézzel értek a labdához. Ezt. látnia kellett volna a játékvezetőnek. De a VAR után nem szabadott volna megadni a találatot."

 

 

Elanga kihagyott büntetője

"Láthatták, hogy a játékosok és mindenki más is támogatta őt. Ilyen nála tapasztaltabb játékosokkal is megtörténik. Csalódott és szégyennek érzi. Az egész csapat csalódott, mert jól edzettünk, jól játszottunk a mérkőzésen, különösen az első félidőben."

 

Sérülések

"Jadon csak elfáradt, nincs nagyobb baja. Bruno a hátára kapott egy jókorát, de végig tudta játszani a találkozót. Bízom benne, hogy kedden újra elérhetők lesznek."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!