Hírek Sancho és Fernandes állapotáról

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick abban reménykedik, hogy Jadon Sancho és Bruno Fernandes is játékra alkalmas állapotban lesz a kedd esti, Burnley elleni bajnokijukon.


A Vörös Ördögök egy minden szempontból csalódást keltő estét produkáltak, amikor pénteken este az FA-kupa 4. fordulójában 1-1-es rendes és hosszabbítás utáni játékidőt követően büntetőkkel 8-7 arányban kaptak ki a Middlesbrough-tól.

 

Sancho láthatóan szenvedett a hosszabbításban és mivel felmerültek félelmek egy esetleges térdín sérülés kapcsán, végül csereként Juan Mata váltotta. Az angol válogatott szélső vastaps keretében hagyhatta el a játékteret első hazai pályán elért manchesteri találatát követően és még egy kapufa is összejött neki az első játékrészben.

 

Eközben Fernandes egy nagy ütést kapott a hátára, amikor a hosszabbításban rosszul fogott földet egy ütközés után és ápolásra is szorult.

 

A játékot végül folytatni tudta abban a reményben, hogy csapatának sikerült betalálnia, de ez végül nem sikerült, így csapata büntetőpárbajra kényszerült a Stretford End előtt.

 

 

"Jadon nem rúgást kapott" - tisztázta Rangnick mérkőzést követő interjújában a MUTV-nek.

 

"Ő csak fáradtnak érezte magát."

 

"Bruno ütést kapott a hátára, de végig tudta játszani a mérkőzést."

 

"Remélhetőleg kedden ezek közül a játékosok közül mindegyik rendelkezésre állhat majd." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!