Telles és Fred kihagyják a Burnley meccset

A Manchester United nélkülözni lesz kénytelen Alex Telles és Fred játékát, amikor kedden a Burnley együtteséhez látogatnak a Premier League-ben.


A brazil duó pozitív koronavírus tesztet produkált, amely értelmében a hatályos jogszabályoknak megfelelően karanténba kell vonulniuk.

 

Telles már kihagyni kényszerült a pénteki, Middlesbrough elleni FA-kupa mérkőzést is, miután közvetlenül előtte derült ki, hogy tesztje pozitív lett.

 

Honfitársa, Fred, csereként lépett pályára a Tees-partiak ellen, azóta szintén pozitív lett, amely eredményeként a hétvégi, Southampton elleni meccsen való bevethetősége is kérdéses.

 

 

"Igen, van két hiányzó játékosunk" - mondta Ralf a klubmédiának adott exkluzív interjújában.

 

"Alex Telles már a kupameccset is kihagyta múlt heti pozitív koronavírus tesztje miatt és sajnos ugyanez történt Freddel is. Ezért holnap nem számíthatok majd rájuk és valószínűleg még a Southampton ellen sem."

 

Rangnick korábban megerősítette, hogy Jesse Lingard és Edinson Cavani visszatért a csapathoz, Raphael Varane pedig egészséges, így mindannyian hadrafoghatóak lesznek a Bordók ellen.

 

Hosszú idő után Paul Pogba is egészséges, pénteken pedig 82 percet tölthetett a pályán visszatérése alkalmával.

 

"Az ilyen dolgok előfordulnak és éppen ezért nagyon fontos számunkra, hogy az olyan játékosok, mint Paul Pogba újra harcra készek" - tette hozzá az ideiglenes menedzser Fred hiányzása kapcsán.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Burnley - Manchester United

Premier League, 24. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!