Rangnick: Két dolog javításán is keményen dolgozunk

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick elárulta, hogy mi az a két kritikus pontja a csapata játékának, amelyek javításán keményen dolgoznak Carringtonban.


A német menedzser hétfői sajtótájékoztatóján elárulta, hogy már nagyon várja a kedd este, Burnley elleni bajnokit a Turf Mooron. A sajtótájékoztatón a fő beszédtémát az FA-kupa búcsú szolgáltatta a Middlebrough ellen, mely összecsapáson a Vörös Ördögök túl sok helyzetet hagytak ki, majd egy vitatott góllal egyenlíteni tudott a Boro, végül pedig büntetőpárbajban alulmaradtak a Championshipben szereplő gárda ellen.

 

Rangnick a tőle megszokott őszinteséggel válaszolt az újságírók kérdéseire és kitért. arra a két, általa kritikusnak vélt pontra is, amelyek javításán elszántan dolgoznak a csapattal.

 

"Összességében úgy gondolom, hogy az elmúlt hetekben a csapat fejlődött és javult a teljesítmény, beleértve a pénteki kupameccset is" - mondta Rangnick. "Két dologgal azonban szembe kell néznie a csapatnak. Először is túl sok lehetőséget puskáztunk el. NAgyjából 22 lövésünk volt a tizenhatoson belülről, ezekből pedig legalább 10 nagy helyzet volt és már az első félidőben simán 3-0-ra kellett volna vezetnünk legalább, a végére pedig 6-1, vagy 6-2 körül lett volna az eredmény. Ezen változtatnunk kell."

 

 

"A másik kritikus dolog pedig a bekapott gól előtti kontra szituáció volt, függetlenül a kezezéstől. Nem figyeltünk, körülményesek voltunk, pedig elvették tőlünk a labdát és időt hagytunk nekik, hogy kezdjenek vele valamit. Így pedig lehetőségük volt fölényt kialakítani és a végén gólt szereztek a kezezést követően. Továbbra is meggyőződésem, hogy kezezés volt és érvényteleníteni kellett volna a találatot, ugyanakkor nekünk meg nem kellett volna megengedni, hogy ilyen helyzetet kialakítsanak a kapunk előterében."

 

"Ezt a két dolgot tudom a csapatomnak hibaként felróni, viszont ezeken kívül nagyon sok mindent megmutatott a csapat a pályán, amit gyakoroltunk az edzéseken."

 

A United jelenleg a tabella 4. helyén áll és azzal a szándékkal utaznak a Burnley otthonába, hogy elhozzák onnan a rendkívül fontos 3 bajnoki pontot.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Burnley - Manchester United

Premier League, 24. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!