Rangnick elfogadja Hasenhuttl kritikáját

Ralf Rangnick a Brighton elleni találkozót megelőzően elismerte, hogy elfogadja Hasenhuttl kritikáját, melyben a Soton menedzsere megkérdőjelezte a United játékosainak munkamorálját az 1-1-re végződő találkozót követően.


Hasenhuttl főként azt kritizálta, hogy a United játékosai nem elég jók a labda nélküli játékban, míg a klub egykori középpályása, Paul Scholes pedig egyes játékosok jegelését javasolta a döntetlent követően.

 

"Nem nagy titok, hogy amikor elveszítik a labdát, akkor a visszazárás nem megy mindenkinek megfelelően részükről" - mondta a Szentek menedzsere. 

 

Hasenhuttle hozzászólásaira Rangnick az alábbiakat reagálta: "Amennyire én tudom azt mondta, hogy az első félidőben erőteljesen kellett küzdeniük ellenünk, rengeteg labdát szereztünk, amit az is igazol, hogy változtatniuk kellett a formáción. Jó munkát végeztünk az első félidőben."

 

 

"Igaza van abban, hogy nem tudunk az egész mérkőzésen nyomást kifejteni. Nem így játszottak a srácok az  elmúlt években és nehéz szezon közben ezen gyorsan változtatni."

 

"Fontos számunkra, hogy ki tudjuk használni azokat a pillanatokat, amelyekben proaktívak tudunk lenni és a lehető legjobbak legyünk ellentámadásban és minél jobban maradjunk egyben és ne tudjanak minket könnyen kijátszani. Ilyen pillanatokban kaptuk mindig a gólokat mostanában."

 

"Azokban a pillanatokban talán túlságosan is idegeskedtünk, nem figyeltünk pedig ott is ugyan úgy nyomnunk kellett volna. Későn érünk vissza és így lehetőséget adtunk a gólszerzésre az ellenfélnek. Ez nem csak a taktikai fegyelemhez köthető, hanem ahhoz is, hogy okosan kell reagálni a történésekre, akkor is, ha nem feltétlen a kedvünk szerint alakulnak a dolgok. Tartani kell a felállást és megpróbálni minél jobban megnehezíteni az ellenfelek dolgát, hogy ne tudjanak átjátszani minket."


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!