Varane és Cavani újra edzésben

Raphael Varane és Edinson Cavani is részt vett a United csütörtöki edzésén Carringtonban, ahol javában zajlik a felkészülés a vasárnapi, Leeds elleni idegenbeli bajnokira.


A Vörös Ördögök szeretnék úgy zárni a hetet, hogy 6 bajnoki pontot tudtak megszerezni, miután kedd este az Old Traffordon legyőzték 2-0-ra a Brighton csapatát. Bár szerepelt a meccsnapi keretben, végül Varane egészségügyi okok miatt nem vett részt a Sirályok elleni találkozón, nagyjából 40 perccel a kezdés előtt jelentették be, hogy a világbajnok játékos megbetegedett, helyét pedig Lindelöf vette át a hátsó alakzatban.

 

A mérkőzést követően Rangnick elárulta azt is, hogy mi volt a problémája játékosának. "A szállodából tartottunk a stadionba vacsora és csapattalálkozót követően és gyomorproblémái voltak."

 

 

"Reménykedtünk abban, hogy a gyógyszeres kezeléstől jobban lesz, de nem érezte továbbra sem jól magát, ezért Victor Lindelöf került a kezdőbe."

 

Cavani még ilyen szintem sem került a Sirályok közelébe és már a múlt hétvégi, Southampton elleni 1-1-re végződő találkozón sem szerepelhetett lágyékproblémája miatt. A mai edzésről készült fotókon azonban Edi is ott van, akit nem sikerült hiányzás miatt lencsevégre kapni az Nemanja Matic, aki múlthét óta küzd sípcsontproblémával.

 

Varane eddig 20 alkalommal lépett pályára a szezon során minden sorozatot figyelembe véve, míg Cavani 15-ször. A pénteki sajtótájékoztató során kiderül majd, hogy Varane és Cavani készen állnak-e a Marcelo Bielsa csapata elleni összecsapásra.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!