Csapathírek a Leeds meccs előtt

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick friss hírekkel szolgált kerete állapotával kapcsolatban a vasárnapi, Leeds United elleni rangadót megelőzően.


A Vörös Ördögök 2003 óta először léphetnek majd pályára szurkolók jelenlétében az Elland Roadon, amikor többek között Cristiano Ronaldo segítségével sikerült a Sir Alex Ferguson vezette legénységnek elhallgattatnia a hazai tábort egy Roy Keane góljával 1-0-ra megnyert mérkőzésen.

 

Tavaly, a koronavírus miatt zárt kapuk mögött lejátszott összecsapáson a két csapat 0-0-ra végzett, de a United hazai környezetben mindkét alkalommal meggyőző sikert aratott a leedsiek Premier League-be való visszatérése óta.

 

Sajnos Edinson Cavani továbbra sincs bevethető állapotban, annak ellenére, hogy a héten már edzésbe állt. Az uruguayi támadó játékára így nem számíthat menedzsere, de remélhetőleg a hétközi, Atletico Madrid elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő odavágójára Spanyolországba már elutazhat a csapattal.

 

Tom Heaton szintén megsérült, de Raphael Varane kapcsán pozitív hírek láttak napvilágot azt követően, hogy a Brighton & Hove Albion ellen 2-0-ra megnyert bajnoki kezdete előtt nem sokkal betegség miatt kikerült a kezdőcsapatból.

 

"Nos, úgy tűnik, hogy Edinson Cavanira ezúttal sem számíthatok" - kezdte Rangnick hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján.

 

"Továbbra is lágyék problémákkal küzd, illetve a gyomrával sincs minden rendben. Ugyanez igaz Tom Heatonre is. Őket leszámítva mindenki más bevethető."

 

 

Ez egyben azt is jelenti, hogy Eric Bailly újra egészséges és Nemanja Matic is a visszatérés útján jár.

 

"Hálás vagyok, hogy egyre több játékosunk kerül újra játékra alkalmas állapotba" - tette hozzá Ralf.

 

"Nemanja Matic ismét egészséges és jól is teljesített az edzéseken. Talán már a Leeds ellen is számításba vehetem, de az utána következő két mérkőzésen egészen biztosan. Lépésről-lépésre fogunk haladni vele kapcsolatban. Akkor fogjuk megpróbálni a kezdőcsapatba nevezni, amikor meg vagyunk róla győződve, hogy a következő lépcsőfokot is meg tudja majd mászni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Leeds - Manchester United

Premier League, 26. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!