Rangnick rotálni fog?

Ralf Rangnick elárulta, hogy megpróbálja a lehető legerősebb Manchester Unitedet pályára küldeni a Leeds és az Atletico Madrid ellen is.


A két találkozó között valamivel több, mint 72 óra fog eltelni és mindkét mérkőzés egyaránt létfontosságú a United számára, hiszen a rekordbajnok szeretne a bajnokságban a legjobb 4 között végezni, emellett pedig a Bajnokok Ligájában is feltett szándékuk, hogy továbbjussanak.

 

Ralf úgy véli, hogy a játékosainak kellő pihenőidő jutott a Brighton és a Leeds elleni meccsek között, de elismerte, hogy nem kizárt, hogy a jövő héten szükség lesz valamekkora rotációra a keretben, ha nem is az Atletico elleni találkozón, de a Watford elleni hétvégi bajnokin szinte biztosan.

 

"Valószínűleg igen" - mondta Rangnick arra a kérdésre, hogy szükség lesz-e változtatásokra a kezdőben. "Bár úgy gondolom, hogy szerdán, de inkább szombaton. A Leeds elleni meccsnél nem látom indokoltnak, hiszen kedden játszottunk, nem gondolom, hogy bárkinek is plusz pihenőre lenne szüksége."

 

"A lehető legjobb csapatot szeretném a pályára küldeni, hogy megnyerjük a Leeds és az Atletico Madrid elleni mérkőzéseket is."

 

 

A német menedzser a Brighton ellen kénytelen volt változtatni védősorán, így Victor Lindelöf került az utolsó pillanatban a kezdőbe Raphael Varane rosszulléte miatt. A svéd védővel a védelemben a United idei 6. kapott gól nélküli találkozóját játszotta és a betegség miatti hiányzásokat követően szeretne visszakerülni a kezdőbe.

 

"Ő egy kiváló játékos és nagyszerűen teljesített a betegség, illetve a házával történt eset előtt is. Számomra mostantól ő is játékra alkalmas állapotban van és fog is játszani. Szerencsére megfelelő mennyiségű játékosunk van a védelemben, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek."

 

"Azt, hogy a meccseken ki játszik, a játékosokon múlik az edzéseken és a mérkőzéseken nyújtott teljesítményük alapján."

 

Az elmúlt napokban a középpályások létszáma is bővült, hiszen Pogba és Fred is visszatérhettek a csapatba. Ralf mellettük Jesse Lingardra is felhívta a figyelmet, aki elmondása szerint nagyon jó edzésmunkát végez, így ő is tovább növeli a válogatási lehetőséget, ami a német szerint a kellemesebb problémák közé tartozik.

 

"Először is nagyon jó és fontos, hogy Paul elérhető. Így még  magasabb színvonalú a verseny, ott van Fred is és Lingard is jó formát mutat az edzéseken. Továbbra is magas szintű versen folyik a srácok között  a csapatba kerülésért minden pozícióban."

 

"Nem könnyű eldönteni, kiválasztani a megfelelő játékosokat, de jobb így, mintha csak 15-16 mezőnyjátékos állna rendelkezésre."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!