Rangnick: A csodálatos szurkolóink plusz két embert jelentenek számunkra

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick elismerte, hogy megdöbbentette a klub szurkolóinak támogatásának mértéke és szilárd meggyőződése, hogy ez az egyik legnagyobb értékünk.


A Vörös Ördögök utazó szurkolói lázasan készülődnek arra, hogy 2003 óta először lehetnek ott Premier League találkozón az Ellnad Roadon, majd követik kedvenceiket Spanyolországba is, az Atletico Madrid elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjére.

 

A csapat számára megnyugtató lehet jelenlétük, hiszen ismerik, hogy milyen szintű támogatásra számíthatnak a szurkolók részéről, ez pedig egy olyan kiváltság, amely Ralf Rangnick szerint, még a Bundesligában sem volt számára tapasztalható független attól, hogy mekkora szeretet fogadta ott is.

 

"A Shalke csapatánál megtapasztaltam milyen a szurkolók szeretete, de amit eddig Angliában láttam az valami egészen elképesztő. A szurkolók fantasztikusak. Olyan ez, mintha 12, vagy 13 játékossal játszanál."

 

 

"A szurkolók támogatása az egyik legnagyobb értéke ennek a klubnak. A szenvedély, amivel a szurkolók a klub és a csapat mögött állnak nagy előnyt jelent számunkra."

 

"Amit csak tudunk ki kell hoznunk ebből az előnyből és meg kell mutatnunk nekik a pályán, hogy milyen eltökéltek vagyunk. Nagyon szeretnénk megnyerni a meccseinket, hogy megfeleljünk az elvárásaiknak."

 

"Úgy gondolom, hogy amit igazán látni akarnak, az a maximális energiánk a pályán, az összetartozásunk és, ahogy már mondtam is, ezt minden nap meg kell mutatnunk nekik, legyen szó bármilyen sorozatról. Tudniuk kell, hogy minden játékos nyerni akar és a legjobbat nyújtani a klub számára."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Leeds - Manchester United

Premier League, 26. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!