Rangnick reakciója a Leeds legyőzésére

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick elégedett volt csapata reakciójával és azzal, hogy további két gólt tudtak szerezni azt követően, hogy a Leeds United a második félidő elején kiegyenlítette két gólos vezetésüket.


Sikeres Leeds elleni erőfelmérő

"Menedzserként ez volt az első meccsem itt, de 1993-ban már jártam itt a Vfb Stuttgarttal. Még a Bajnokok Ligája elődjében, a BEK-ben játszott a Stuttgart a Leedsszel és arra emlékszem, hogy az akkori hangulat nagyon hasonló volt a mostanihoz. Nagyszerű meccs volt ez nézőként, de nem a két menedzsernek. Nekünk viszont ez nagyon fontos volt és azt követően, hogy két gólt kaptunk, fantasztikusan tudtunk reagálni, érettségről és egységességről tettünk tanúbizonyságot a pályán. Ez az, amiért büszke vagyok arra, amit ma a fiúk tettek."

 

A második bekapott gólról

"Beszéltem a játékvezetővel a lefújást követően az ellenfél második gólját megelőző Bruno elleni szerelésről. Ő azt mondta, nézze, Németországban meg se kérdezték volna a VAR-t az esetről és a játékvezető őszintén megmondta, hogy ez az, amiért Angliába kellett jönnöm."

 

Az irányítás volt a kulcs

"Láthattuk, milyen gyorsan képesek a dolgok változni. Ugyanilyen élményünk volt az Aston Villa ellen, ma pedig nem volt könnyű dolga a játékosoknak, ahogy az edzői stábnak se, mert azt mondtuk, 'jaj, csak ne történjen meg újra'. A második bekapott gól után öt percünkbe telt, hogy összeszedjük magunkat, de azután az öt perc után visszajöttünk a meccsbe, irányítottuk az eseményeket az utolsó 20 percben és akár további két gólt is szerezhettünk volna még. Szerintem Anthony Elanga első helyzete még nagyobb is volt, mint az, amelyet a végén belőtt."

 

 

Megőriztük a nyugalmunkat

"Amennyire én tudom, vizsgálat folyik a Leeds United részéről [a pályára dobott tárgyak miatt]. Nem hiszem, hogy a végén bármi is történni fog. Anthony Elanga úgy tűnt, hogy rendben van, de nagyon boldog volt, hogy gólt tudott szerezni. Természetesen az ilyen dolgoknak nem szabadna előfordulnia. Szerintem ezen a meccsen a hangulat annyira a tetőfokára hágott időnként ezen a meccsen, hogy le kellett higgadnunk, de én pontosan ezt is próbáltam elérni, amikor bementem a pályára. Semmit sem akartam kiharcolni a sárga vagy piros lapok kapcsán. Szerintem az ilyen pillanatokban nagyon fontos, hogy próbáljunk meg higgadtak és nyugodtak maradni."

 

Lendületbe kerülés

"Ez egy nagyszerű győzelem mindenki számára a klubnál, a szurkolóknak, a játékosoknak és nekünk is. Mi tudtuk, hogy győznünk kell, főleg a tegnapi eredmények fényében. Folytatnunk kell. Remélem, hogy ez a mai élmény plusz energiát biztosít majd számunkra a soron következő Bajnokok Ligája és Premier League mérkőzésekre egyaránt."

 

Harc a top 4-ért

"Tudtuk, hogy győznünk kell. És ez nem fog változni a szezon hátralévő részében sem. A lehető legtöbb megszerezhető pontot kell begyűjtenünk és ez egyike volt azon meccseknek, amiken nyernünk kellett."

 

Győzelem a szurkolókért

"Szerintem a szurkolók mindig nagyszerűek. És ez a mai napra is igaz volt. Ez egy nagyon érzelmekkel teli mérkőzés volt és szerintem a végén nagyon helyesen ünnepeltek együtt a játékosok a szurkolóinkkal."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!