Csapathírek az Atletico meccs előtt

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick friss hírekkel szolgált a csapat történetének első, Wanda Metropolitanobeli megmérettetése előtt.


A Vörös Ördögök a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata között mérik majd össze erejüket a Matracosokkal annak reményében, hogy számukra kedvező eredményt érjenek el a március 15-i, Old Traffordon rendezendő visszavágót megelőzően.

 

A vasárnapi, győztes Leeds United elleni Rózsák háborúja csatát követően a játékosok már a spanyol fővárosba tartó repülőgépre tartanak, hogy újra a legrangosabb európai kupaporondon léphessenek fel.

 

A legfontosabb hír, hogy kedden délután nem utazhatott el a társaival együtt Edinson Cavani. 

 

Az uruguayi támadó az elmúlt hónap során csak egy alkalommal, a február 8-án lejátszott Burnley elleni 1-1-es döntetlenkor léphetett pályára a csapatban.

 

 

"Edi nem fog velünk utazni. Nem edzett, ahogy az elmúlt néhány hétben sem. Problémái vannak a lágyékával és amíg nem érzi magát maximálisan késznek a sprintekre, addig nincs értelme edzenie" - kezdte Rangnick hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján.

 

Nemanja Matic visszatérhetett sípcsont sérüléséből, így a hétvégén már leülhetett a kispadra az Elland Roadon.

 

A középhátvéd, Phil Jones már pályára léphet akár a Bajnokok Ligája küzdelmeiben is, mivel nevezésre került a kieséses szakaszra. 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Atletico Madrid - Manchester United

Bajnokok Ligája nyolcaddöntő, 1. mérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!