Pogba: Egymásért küzdöttünk

Paul Pogba úgy véli, hogy a Manchester United szellemisége jelentette a különbséget, amivel a Vörös Ördögök felülmúlták a rivális Tottenham csapatát 3-2-re az Old Traffordon.


A francia válogatott játékos az MUTV-nek adott interjújában azt mondta: "Kiváló reakció volt a csapattól és kiváló teljesítmény. Ma mindent megcsináltunk és küzdöttünk egymásért."

 

Hozzátette: "Nagyon jó csapat ellen tudtunk egységesek maradni és így elértük azt az eredményt, amit szerettünk volna."

 

Cristiano Ronaldo mesterhármasa hozta meg a kívánt eredményt miután a Spurs két alkalommal is egyenlített a találkozón. A portugál klasszis egy lenyűgöző, távoli lövéssel nyitotta meg a gólok sorát, majd szintén neki köszönhetően tudott a csapat a szünetre is előnnyel vonulni.

 

A vendégek végül Harry Maguire öngólja miatt ismét egyenlíteni tudtak a második játékrészben, de Ronaldo ezt követően is eredményes tudott lenni Alex Telles szögletéből, ez a találat pedig már 3 pontot ért a házigazdáknak. 

 

Pogba dicsérettel illette a 37 éves támadót, aki ezekkel a találatokkal a FIFA ranglistáján minden idők legjobb góllövője lett.

 

 

"Nagyon jól ismerjük Cristiano Ronaldot és azt, hogy mire képes. Azt tette, amihez a legjobban ért. Ő egy rekorder és ez nagyon motiválja őt. Ő akar lenne az első számú, a legjobb és ezt a meccseken és az edzéseken is mindig megmutatja."

 

Bár a franciák világbajnok játékosa kiemelte Ronaldo teljesítményét, az egész csapat munkája kiemelkedő volt a múltheti, csalódást keltő Manchester City elleni vereséget követően.

 

"Reagálnunk kellett a City elleni vereséget követően" - mondta Pogba. "Mindannyian dühösek voltunk az ott mutatott teljesítményre és meg akartuk mutatni, hogy mire vagyunk képesek. Azt hiszem, hogy ma ez sikerült is."

 

Pogba úgy gondolja, hogy a Spurs elleni győzelem lökést adhat a csapat számára az Atletico Madrid elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágóján is, az Old Traffordon.

 

"Ez lelkileg jó, nagyon jó. Sokat jelent számunkra, hogy megszereztük ezt a győzelmet a Bajnokok Ligája találkozó előtt, mert az is egy nagyon nehéz meccs lesz. Készen kell állnunk és újra nyernünk kell. A szurkolók ott lesznek és biztos vagyok benne, hogy ugyan úgy fognak nekünk szurkolni, mint mindig. Mi pedig boldoggá akarjuk tenni őket."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!