Rangnick hisz a pozitív befejezésben

Ralf Rangnick szeretné a Húsvét környéki időszakot egy győzelmi szériával lehozni, amellyel a Vörös Ördögöknek továbbra is esélye lenne arra, hogy jövőre is a Bajnokok Ligájában indulhassanak.


Az Atletico Madrid elleni kiesést hatalmas csalódásként élik meg a klubnál főként, hogy az Old Traffordon a spanyolok 1-0-ra nyerni tudtak, de Rangnick elmondása szerint immár arra kell koncentrálniuk, hogy sikerüljön bekerülniük a legjobb 4 közé, hogy a következő szezonban is a Bajnokok Ligájában indulhassanak.

 

A Vörös Ördögök közel két és fél hétig nem lépnek most pályára, majd a nemzetközi szünetet követően megkezdődik a bajnokság hajrája. A United jelenleg az 5. helyen áll a tabellán és nagyon kemény harcot vív a legjobb 4 közé kerülésért több csapattal is. 

 

Az Arsenal jelenleg a 4. helyen tanyázik 1 pont előnnyel, viszont 3 mérkőzéssel kevesebbet játszottak. Az egyiket ma este pótolják hazai pályán a Liverpool ellen. Az Ágyúsok mellett azonban még a West Ham, a Tottenham és a Wolves is versenyben van a nemzetközi szereplésért folytatott harcban.

 

Rangnick csapatának 9 bajnokija van hátra, melyek között lesz egy Arsenal elleni összecsapás is, ami döntő fontosságú lehet. Április elején a Leicester ellen kell majd győzelmet kiharcolni az Old Traffordon, majd az Evertont és a Norwich csapatát kell két vállra fektetni.

 

"A bajnokságban egyértelmű a helyzet. A hátralévő meccseinkből minél többet meg kell nyernünk. Illetve ami biztos, hogy nyernünk kell az Arsenal ellen. Ez az egyetlen módja, hogy végül a 4. helyen végezzünk" - mondta Rangnick az Atletico Madrid elleni találkozó lefújását követően.

 

 

Arra a kérdésre, hogy a Vörös Ördögöknek jól jönne-e most mások segítsége is Ralf az alábbit válaszolta: "Igen, nem lenne rossz, ha a hátralévő időszakban pontokat veszítenének, ám mi csak annyit tehetünk, hogy a magunk részéről a lehető legtöbbet bezsebeljük."

 

"Tosztában vagyunk azzal, hogy lesznek nehéz meccseink, bár a Premier League-ben nincsenek egyszerű mérkőzések. A következő találkozóin a Leicester, az Everton és a Norwich ellen lesznek és meg kell szereznünk mind a 9 pontot."

 

A Norwich elleni találkozót követően a United az Anfieldre látogat mindössze 5 nappal az Arsenal elleni összecsapást megelőzően, utána pedig jönnek az utolsó találkozók májusban a Brentford, a Brighton, a Chelsea és a Crystal Palace ellen.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!