Újra tengerentúli felkészülése lesz a Unitednek

A Manchester United bejelentette 2022-es, nyári felkészülési túrájának első állomásait, amely keretében ellátogatnak majd Thaiföldre, illetve Ausztráliába is.


2013 óta először térhetnek vissza a Vörös Ördögök a thai fővárosba, Bangkokba, ahol ősi riválisukkal, a Liverpoollal mérkőznek majd meg a 'The Match' Centenáriumi Kupán július 12-én. 

 

A csapat ezt követően Ausztráliának veszi majd az irányt és 1999 után először, Melbourne-be látogatnak. A helyi közönség két mérkőzést is megtekinthet majd a manchesteriek részvételével a híres Melbourne Cricket Groundon, előbb július 15-én a Melbourne Victory, majd július 19-én a Crystal Palace ellenében. 

 

 

A Manchester United sportigazgatója, John Murtough így kommentálta a bejelentést:

"A felkészülési túrák nagyon fontosak a csapat következő szezonra való rákészüléséhez, szóval kulcsfontosságú, hogy kiváló edzéskörülmények között és magas színvonalú ellenfelek ellen készülhessük. Örömünkre szolgál, hogy ezek közül mindkettő adott lesz a nyári látogatásunk során Bangkokban és Melbourne-ben egyaránt és már nagyon várjuk, hogy hosszú évek után ismét szurkolóink előtt játszhassunk mindkét városban."

 

A Manchester United ügyvezető igazgatója, Collette Roche így folytatta:

"Legutóbb a klub 2019-ben indulhatott felkészülési túrára, szóval már alig várjuk, hogy megkezdődjön a nyár és kapcsolatba léphessünk szurkolóinkkal Dél-Kelet Ázsiában és Ausztráliában."

 

"A Melbourne-ben és Bangkokban rendezendő mérkőzéseink csodálatos lehetőséget nyújtanak majd a külföldi szurkolóinknak, hogy közelről láthassák kedvenc játékosaikat egy igen izgalmas időszakban."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!