Rangnick: A vezetőség tudja mire van szükségünk

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick megnyugtatta a klub szurkolóit és elárulta, hogy a a megbeszélések már javában zajlanak azzal kapcsolatban, hogy mit kell tenni a Vörös Ördögöknek ahhoz, hogy javítani tudjanak a pályán elért sikerességükön.


A United 1-1-es döntetlent ért el hétvégén a Leicester City elleni bajnokin, melyen Iheanacho találatára Fred gólja érkezett válaszként, ezzel 1 pontot megmentve a házigazdáknak. 

 

A Vörös Ördögöknek már csak 8 meccse van hátra a szezonból, a cél pedig továbbra is a legjobb 4 közé kerülés annak ellenére is, hogy jelen pillanatban csak a tabella 7. helyén áll a United. A német menedzser összehasonlította csapatát a tabella legtetején álló Manchester City és Liverpool alakulataival és szemügyre vette a két bajnokaspiránsnál az elmúlt években végzett munkát.

 

"Ezeket a csapatokat 5-6 év alatt építették fel és mindkét esetben az határozta meg az építkezést, hogy az edzőjük hogyan szeretne játszani" - mondta a 63 éves szakember az újságírók kérdésére.

 

"Ezt már tudtuk múlthét pénteken is és ameddig csak lehet elmegyek én is, hogy így tudjuk felépíteni majd a csapatot."

 

Ralf elárulta azt is, hogy a megbeszélések már elkezdődtek arra vonatkozóan, hogy miként kell felépíteni a csapatot a jövőre nézve. 

 

 

"Már elmondtam a vezetőségnek, hogy minek kell történnie és a tetteiknek összhangban kell majd lennie az új menedzser terveivel. Azzal, hogy az utánam érkező mit szeretne majd játszatni a csapatával és, hogy ehhez milyen játékosokra van szüksége."

 

"Ha ez megvan, akkor visszatérhetünk az alapokhoz, DNS, erőnlét, gyorsaság, tempó, meg kell néznünk, hogy mire van szükségünk. Úgy gondolom, hogy ebben a jelenlegi csapatba nem hiányoznak technikás játékosok, viszont fizikálisan nem elég erős a keret."

 

"Helyes döntéseket kell majd hoznunk, aminek alapja, hogy mit szeretne a menedzser, milyen emberekre van szükség ehhez. Ennek megfelelően a lehető legjobb játékosokat kell leigazolnunk, ami lehetséges, hiszen nem űrtudományról beszélgetünk, szimplán ezt meg kell tenni."

 

"Ha ez megtörténik akkor nem kell feltétlenül 3-4 évvel számolni, 2-3 átigazolási időszak is bőven elég lehet."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!