Rangnick reakciója az Everton elleni vereségre

Ralf Rangnick úgy érzi, hogy az első félidőben bekapott gólt követően csapata elveszítette lendületét és ez ahhoz vezetett, hogy végül a döntetlen sem jött össze.


Annak ellenére, hogy a United kezdte jobban a találkozót, Anthony Gordon találatával az Everton került előnybe, ezt követően pedig hiába igyekeztek a Vörös Ördögök, hogy megszerezzék az egyenlítő találatot a házigazdák foggal-körömmel küzdöttek azért, hogy megőrizzék előnyüket, ami sikerült is nekik.

 

A végeredmény azt jelenti, hogy Rangnick csapatának sorsa most még erősebben függ attól, hogy a Bajnokok Ligája indulásért küzdő ellenfelek milyen eredményeket fognak elérni.

 

A gól megtörte a hitünket

"Úgy gondolom, hogy jól kezdtük a meccset. Az első 25 percben uraltuk a játékot, de több lehetőséget kellett volna kialakítanunk. Aztán jött a gól és kicsit elveszítettük a magunkba vetett hitüket. A második félidőben próbáltunk a cseréinkkel több kreativitást hozzáadni a csapat játékához, de nem sikerült megfelelően kidolgoznunk a helyzeteinket és hibás döntéseket hoztunk."

 

Nincs mentség

"Nem hiszem, hogy a leendő menedzserrel kapcsolatos spekulációk befolyásolták volna a teljesítményt. Mi vagyunk a Manchester United, rengeteg válogatott játékosunk van, tehát ez nem lehet kibúvó. Nem szabad, hogy elvonja a figyelmünket az, hogy a következő idényben új menedzser irányítja majd a csapatot. Ha ezt ma bejelentették volna, vagy bejelentik 10, 14, vagy 20 nap múlva, akkor sem szabad, hogy befolyással legyen egy ilyen mérkőzésre."

 

Harc a 4. helyért

"Függünk a többi eredménytől, de, ha nem nyerjük meg a meccseinket, akkor mindegy, hogy a többi csapat mit csinál. Az egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy összetartunk. Ennyit tehetünk és készülünk a Norwich elleni meccsre."

 

 

Nagyobb nyomás alá kell helyeznünk az ellenfelünket

"Tudtuk nagyon jól, hogy milyen ennek a stadionnak a hangulata. Az első 25 percben érezni lehetett még a lelátón is, hogy idegesek, feszültek. De maga a letámadás semmit sem ér, ha nem fejezzük be az akcióinkat góllal. Ezért pedig csak magunkat hibáztathatjuk, főleg, hogy ők gólt szereztek. Egyszerű a képlet, ha nem szerzel gólt egy olyan csapat ellen, aki 3-at kapott a Burnley-től, akkor nem érdemled meg a győzelmet."

 

Fred sérülése

"Úgy tűnik, hogy izomproblémája van a csípője környékén, legalább is abból, ahogy elmondta mit a baj arra gondolok, hogy izomprobléma. Bízunk benne, hogy sem ő, sem Scott nem maradnak ki túl sokáig."

 

Mi a megoldás?

"Nos, azt mondtam a csapatnak, hogy össze kell tartanunk, meg kell próbálnunk jobbnak lenni, több lehetőséget teremteni a labdabirtoklással, mert nem az a bajunk, hogy túl sok gólt kapunk. Igaz, ha nem kapunk gólt, akkor legalább egy pont megmarad ma, de igazából az egy pont nem elég. Az elmúlt meccseken azért közdöttünk, hogy gólokat szerezzünk és azt hiszem, 4-5 hete még ez jobban is ment, még a Watford ellen is hazai pályán. Ma egyszerűen nem alakítottunk ki elég lehetőséget magunknak."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!