Rangnick reakciója a Brighton elleni vereségre

Ralf Rangnick, a Manchester United ideiglenes menedzsere elmondta véleményét a Brighton elleni 4-0-s vereséggel kapcsolatban és elismerte, hogy a szurkolók bocsánatkérést érdemelnek.


A Vörös Ördögök korán hátrányba kerültek Moses Caicedo góljának köszönhetően, amelyet a második játékrészben még Cucurella, Gross és Trossard találatai követtek. A United így továbbra is a tabella 6. helyén áll, utolsó bajnokijuk pedig nagyjából két hét múlva következik, amikor a Selhurst Parkba fognak látogatni a Crystal Palace csapatához.

 

Bocsánatkérés a szurkolóktól

"Igen, gyenge teljesítmény volt. Az elsőtől az utolsó percig keveset nyújtottunk és minden tekintetben alul maradtunk a párharcban. Bocsánatot kell kérnünk a szurkolóinktól, mert ez borzalmas teljesítmény volt és megalázó vereség. Ma teljesen máshogy játszottunk, mint legutóbb és az elejétől a végéig túl sok teret hagytunk nekik és nem tudtuk megakadályozni őket abban, hogy átjátszanak minket. A tervünk teljesen más volt. Azt mondtuk a játékosoknak, hogy amennyira csak lehet zárjanak össze, de nem voltunk képesek megállítani őket."

 

A Sirályok nagy problémát okoztak

"Nagy gondot okozott az a szélesség amivel játszani tudtak a szélső védőiknek köszönhetően. Mindig elég magasan voltak és szét tudták húzni a pályát. Számunkra ez és az átjátszásaik nagy gondot okoztak, pedig felhívtuk rá a srácok figyelmét. Nem, vagy csak nehezen tudtuk őket megállítani az első félidőben, a másodikban pedig kockáztatnunk kellett és beküldtem Edit és Fredet. Utólag belegondolva talán kicsit túl kockázatos volt 4-4-2-t játszani ellenük, de meg kellett próbálnunk változtatni, de ma minden lényeges területen alul maradtunk velük szemben."

 

 

Változtatásra volt szükség

"Ha úgy játszottunk volna végig, ahogy az első félidőben, akkor is csak idő kérdése lett volna, hogy mikor kapjuk a második gólt. Ezért döntöttem a nagyobb kockázat mellett és a 4-4-2-es felállás mellett, ám aztán újabb gólokat kaptunk és katasztrófa lett a találkozóból. Nem védekeztünk elég jól és, ha így átengeded az irányítást egy olyan csapatnak, mint a Brighton, akkor ők a szervezettségükkel könnyedén átjátszanak minket és láthattuk, hogy mennyire könnyedén játszák ezt a stílust."

 

Energiaszint

"Két félidőre, vagy két részre osztanám a dolgokat. A West Ham, illetve a Tottenham elleni meccsig következetes és jó teljesítményt nyújtottunk. Amikor ezeket a csapatokat, vagy a Leeds-et legyőztük, akkor teljesen más energiaszinten játszottunk. Az olyan meccseken, mint a mai, vagy az Everton elleni, hiányzott az energia és az agresszivitás. Ha így játszol, nem számíthatsz arra, hogy mérkőzéseket fogsz nyerni."

 

Nyári tervek

"Kérem fogadják el, hogy most nem akarok erről beszélni. Egy olyan teljesítmény után, mint amilyen a mai volt nincs értelme igazolásokról beszélni. Még mindig van egy meccsünk, amit a jelenlegi kerettel meg kellene nyernünk, a felelősség pedig teljes mértékben az enyém. Egyelőre nagyon nehéz megértenem, hogy miért játszottunk így a mai meccsen és miért nem úgy, ahogy a Brentford ellen tettük."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!