Csapathírek a Palace meccs előtt

Ralf Rangnick utoljára árulta el a Manchester United keretével kapcsolatos terveit a Crystal Palace elleni bajnoki szezonzárót megelőzően.


Az ideiglenes menedzser a Selhurst Parkban fog legutoljára a Vörös Ördögök kispadján ülni, mielőtt átadná a stafétát a néhány héttel ezelőtt kinevezett utódjának, Erik ten Hagnak.

 

A United jelenleg két pontos előnnyel rendelkezik a tabella hatodik helyéért folyó versenyben a West Ham előtt, azonban rosszabb a gólkülönbségük, így a csak egy győzelem jelentene biztosan Európa-liga indulást számukra a következő szezonra. A Kalapcsások majd a Brighton & Hove Albionhoz látogatnak az utolsó fordulóban.

 

A fővárosba látogatás során számos játékosra nem számíthat majd Rangnick, bár a mérkőzést megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján nem kívánta teljesen felfednie a lapjait ezt illetően.

 

"Sajnos ismételten nélkülözni leszünk kénytelen néhány játékosunkat, míg néhányuk játéka pedig kérdéses" - kezdte a német szakember.

 

"A holnapi, utolsó edzésig várnunk kell a végleges döntéssel, de a dolgok jelenlegi állása szerint elég sok játékosunk hiányozni fog majd. Ettől függetlenül pozitív vagyok azt illetően, hogy egy erős kezdőcsapatot tudok majd a pályára küldeni és jobb szájízzel fejezhetjük be a szezont, mint a Brighton elleni meccsünket. Pozitív vagyok, hogy a játékosok szeretnék helyre hozni a dolgokat és bizonyítani akarják mindenkinek, hogy képesek jobban játszani annál, mint tették azt Brightonban."

 

Amikor arról kérdezték, hogy kik azok, akikkel biztosan nem számolhat majd a Sasok ellen, Ralf így válaszolt:

"Néhány játékos egészen biztosan nem lesz bevethető. Kérem, értsék meg, hogy nem kívánom megnevezni az összes ilyen játékost."

 

 

Luke Shaw nemrég újra edzésbe állhatott, de valószínűleg csak a kispadra ülhet majd le, míg Jadon Sancho valószínűleg úgy sem lesz majd játékra alkalmas állapotban, hogy a csapat edzéséről készült képek alapján ő és Marcus Rashford is úgy tűnt, felépültek betegségükből. Sérülés miatt Paul Pogba továbbra se bevethető.

 

"Luke felesége ma adott életet második gyermeküknek, pedig úgy volt, hogy holnap is részt vesz majd az edzésen" - tette hozzá.

 

"De természetesen nem így lesz. Úgyhogy ki kell várnunk és majd meglátjuk, hogy vasárnap legalább a kispadra leülhet-e majd."

 

"Az elmúlt két nap edzései során legalább egy vagy két játékosunknak kellett idő előtt befejeznie a gyakorlásokat, mert problémáik adódtak. Az egyikük Jadon, a másik pedig Phil Jones volt, úgyhogy ki kell várnunk a holnapi edzésig velük kapcsolatban."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!