Végleges a felkészülés programja, spanyol csapat ellen zárjuk

A Manchester United a 2022/2023-as szezonra való felkészülésének utolsó mérkőzését a spanyol Rayo Vallecano ellen játsza majd, amely egyben Erik ten Hag első hazai mérkőzése is lesz az Old Traffordon.


A július 31-én, magyar idő szerint 17 órától megrendezésre kerülő találkozó tökéletes utolsó ráhangolódás jelenthet majd Ten Hag tanítványai számára a Premier League új idényét megelőzően.

 

Egy nappal azután, hogy Osloban az Atletico Madriddal mérkőznek meg, a Villámosok elleni otthon lejátszandó összecsapás lehetőséget nyújt majd Ten Hagnak, hogy a felkészülési szezon kulcsfontosságú, utolsó hetében a teljes keretének megfelelő mennyiségű játékidőt biztosítson.

 

 

John Murtough, a Manchester United sportigazgatója, így kommentálta a bejelentést:

"A felkészülési szezonban minden a megfelelő ráhangolódásról szól, ez pedig egy kiváló lehetőséget nyújt majd azoknak a kerettagoknak, akik a túra korábbi állomásain nem jutottak annyi játéklehetőséghez és megfelelő mennyiségű pályán eltöltött játékperchez - és hol is lehetne ezt a legjobb megtenni, mint az Old Traffordon?"

 

"Ez lesz az új menedzserünk első fellépése az Old Traffordon és biztos vagyok benne, hogy a szurkolók meleg fogadtatásban részesítik majd."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!