Friss hírek De Gea és Varane állapotáról

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hga pozitív hírekkel szolgált David de Gea és Raphael Varane állapotával kapcsolatban.


A holland menedzser elégedett volt csapata teljesítményével a Melbourne Victory elleni 4-1-es győzelmet követően, mely eredményt a tapasztalt páros nélkül érték el a Vörös Ördögök.

 

De Gea-t a Liverpool elleni 4-0-ra megnyert összecsapás második félidejében cserélték le egy felugrást követően, a melbourne-i találkozón pedig nem nevezték a meccsnapi keretbe. A spanyol kapus mellett Raphael Varane is hiányzott a Victory elleni mérkőzésről, szintén a Liverpool ellen összeszedett apróbb sérülés miatt, Harry Maguire azonban bevethető volt és pályára is léphetett a győztes találkozón.

 

 

A spanyol és francia játékos is ott lehet majd a túra következő mérkőzésén, melyet a Crystal Palace ellen fog játszani Ten Hag csapata kedden. 

 

"Davidot láthatták, hogy sérülés miatt cseréltük le a Liverpool ellen, de már edz, szóval nincs ok aggodalomra. Rapha is edz, kisebb sérülést szedett ő is össze, ami csak apróság, így várom, hogy ő is visszatérjen az edzőpályára."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!