Csapathírek a Real Sociedad meccs előtt

Erik ten Hag betekintést engedett terveibe a Manchester United csütörtök esti, Real Sociedad elleni Európa-liga csoportmérkőzését megelőzően.


A Vörös Ördögök hazai pályán fogadják a San Sebastian-i alakulatot az E-csoport nyitófordulójában, ahol céljuk nem lehet más, mint építve négy meccses bajnoki győzelmi sorozatukra, pozitívan kezdjék a második számú európai kupasorozatot.

 

Van arra esély, hogy Ten Hag rotálni fogja keretét, mivel számos, eddig kevesebb bizonyítási lehetőséget kapó játékosa, bizonyítási lehetőségre vágyik, azonban a La Real, amely a hétvégén a bajnokságban döntetlenezett az Atletico Madrid ellen, valószínűleg kemény erőpróba elé állítja majd őket.

 

Amikor sajtótájékoztatóján az Anthony Martiallal kapcsolatos legfrissebb hírekről kérdezték, a holland menedzser így válaszolt:

"Igen, ő továbbra sem hadra fogható. Jól halad a rehabilitációja, de még nem áll készen arra, hogy újra edzésbe álljon vagy játszhasson."

 

 

A francia csatár azt követően sérült meg, hogy Liverpool elleni győzelem során a kispadról állhatott be csereként és azóta sem volt bevethető, bár arra van némi remény, hogy a válogatott szünet előtt visszatérhet a csapatba.

 

Ten Hag megerősítette, hogy Cristiano Ronaldo egyértelmű opció számára a támadószekcióban, rámutatva arra, hogy a Brentford ellen már szerepelhetett a kezdőben, de az újságírók bővebben is érteklődtek csütörtöki rotációs terveiről.

 

"Minden egyes mérkőzést meg kell nyernünk" - jelentette ki.

 

"És minden sorozatot is, szóval mindent komolyan kell vennünk. Nem csak egy csapatunk, hanem egy keretünk is van, ez egyértelmű. De minden meccsen győznünk kell. Ez az a mentalitás, amelyre a Manchester Unitednek szüksége van."

 

"Talán nem tudom őket [a játékosokat] minden egyes mérkőzésen boldoggá tenni, de ha jól teljesít, akkor mindenki meg fogja kapni a maga játékidejét, ez egyértelmű. De nekünk mindenkire szükségünk van - rengeteg mérkőzésen kell helytállnunk. Hatalmas feladatok várnak ránk, emellett ott vannak a válogatott meccsek - a világbajnokság - és az angol kupasorozatok is. Illetve a számunkra most kezdődő Európa-liga és természetesen a Premier League is."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!