Csapathírek a Chelsea meccs előtt

Erik ten Hag megerősítette, hogy a Manchester United nélkülözni lesz kénytelen Anthony Martialt, amikor szombaton délutáni teaidőben a Chelsea vendégei lesznek.


A francia támadónak az október 9-i, Everton ellen idegenben 2-1-re megnyert bajnokin kellett idő előtt elhagynia a pályát, az azóta lejátszott Omonia Nicosia, Newcastle United és Tottenham Hotspur elleni mérkőzéseken pedig nem állhatott csapata rendelkezésére.

 

A klubmédiának adott interjújában Ten Hag elmondta, hogy Martialra a Stamford Bridge-en sem számíthat majd.

 

"Martial? Már az edzőpályán készült, de holnap nem lesz bevethető" - árulta el a holland menedzser.

 

"Meglátjuk, hogy miként alakulnak a dolgok a következő napok során."

 

 

A klub által csütörtökön este megjelentett közlemény alapján az is ismert tény már, hogy Cristiano Ronaldo szintén nem lesz ott a hétvégi meccsnapi keretben.

 

Mindazonáltal másutt bizakodásra okot adó hírek láttak napvilágot. A hét elején fotósok már lencsevégre kapták, amint Harry Maguire és Brandon Williams már szabadtéri futóedzéseket végeztek Carringtonban, újabb lépéssel közelebb kerülve sérülésükből való visszatérésükhöz. Emellett Ten Hag azt is elárulta, hogy Aaron Wan-Bissaka sincs már messze attól, hogy újra hadra fogható legyen.

 

"Aaron Wan-Bissaka már visszatért az edzőpályára, ami jó hír, mert mindenkire szükségünk van" - tette hozzá.

 

"Rengeteg mérkőzésen kell helytállnunk, szóval nagy keretre van szükségünk. Kell a mély merítési lehetőség, hogy válogathass ilyen helyzetekben a játékosok közül. Szóval elégedett vagyok azzal, ahogy a dolgok alakulnak ebben a tekintetben."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Chelsea - Manchester United

Premier League, 13. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!