Csapathírek a Real Sociedad meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag Spanyolországban állt a média képviselőinek rendelkezésére a Real Sociedad elleni Európa-liga csoportmérkőzést megelőzően.


A holland szakember kénytelen volt Antony, Anthony Martial és Jadon Sancho hiányában San Sebastianba utazni, szóval szűkös opciói fognak majd rendelkezésére állni azon az összecsapáson, ahol a Vörös Ördögöknek két góllal kellene győzniük a La Real csoportbeli megelőzéséhez.

 

Antony sérülés miatt már kihagyni kényszerült a hétvégi West Ham elleni győzelmet és ezúttal sem rohamozhat majd a United középpályájának jobb szélén.

 

"Jadon Sancho beteg volt" - kezdte Ten Hag.

 

"Anthony Martial még rehabilitációs folyamatában van, amit be kell fejeznie."

 

"Ma reggel edzett, szóval a megfelelő irányba tartunk."

 

A Unitednél nem számíthatnak Raphael Varane-ra sem, aki a világbajnokság kezdete előtt már nem is állhat klubcsapata rendelkezésére a Chelsea elleni 1-1-re végződött bajnokin elszenvedett sérülése miatt.

 

 

Aaron Wan-Bissaka újra visszatérhetett a keretbe, ahogyan az U21-esek között mostanában szárnyaló Shola Shoretire is.

 

Wan-Bissaka bevethetősége mindenképpen pozitívum, mivel bár Diogo Dalot remek formának örvend, a portugál védő az összes októberi tétmérkőzésen pályára lépett. Ennek ellenére Ten Hag rámutatott, hogy Victor Lindelöf és Tyrell Malacia is bevethetőek a védelem jobb oldalán.

 

"Szerencsére Aaron Wan-Bissaka visszatérhetett a kerethez, szóval vannak helyetteseink. Ő [Dalot] fizikálisan nagyon jó pofillal rendelkezik és biztos vagyok benne, hogy folytatni fogja a megkezdett útját, illetve fejlődését. Ez az, amit el is várunk tőle."

 

Ten Hag arra is utalást tett, hogy Cristiano Ronaldo természetesen erős eséllyel rendelkezik arra, hogy isméltelten ő vezesse a csapat támadószekcióját.

 

"Ronaldo fontos része ennek a csapatnak, egy igazi vezértípus" - tette hozzá.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Real Sociedad - Manchester United

Európa-liga, 6. csoportmérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!