Ronaldo: Akkor beszélek, amikor akarok

Cristiano Ronaldo szerint senki felé nincs bizonyítanivalója megosztó interjúját követően, amelyben azt állította, a Manchester Unitednél elárulták.


A Piers Morgannek, a TalkTV-ben adott interjú során a 37 éves támadó arról beszélt, úgy érezte, hogy a klubon belülről a Unitedtől való távozásra akarták kényszeríteni, nem tiszteli menedzserét, Erik ten Hagot és állítása szerint a Glazer családot nem érdekli a klub.

 

A beszélgetés megjelenését követően több helyen is megjelent az az információ, hogy a Vörös Ördögök annak a lehetőségét vizsgálják, hogy miként tudnák felbontani az ötszörös aranylabdás játékos szerződését.

 

Azonban amikor a portugál válogatott világbajnoki szereplése kapcsán nyilatkozott, Ronaldo azt mondta, hogy ő nem aggódik amiatt, hogy a vele kapcsolatos történések az interjú időzítése miatt hatással lenne válogatottjára.

 

 

"Az életemben mindig az én időzítésem a legjobb időzítés" - kezdte.

 

"Nem kell azon gondolkodnom, hogy mit gondolnak rólam az emberek. Akkor beszélek, amikor akarok. A játékosok évek óta és nagyon jól ismernek, tudják, hogy milyen típusú személyiség vagyok."

 

"Ez egy olyan ambíciózus társaság (Portugália), amely sikerre éhes és fókuszált. Szóval biztos vagyok benne, hogy (az interjú) nem fogja megrázni az öltöző koncentrációját és fókuszát." 


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!