Ten Hag elmagyarázta Sabitzer leigazolásának okát

Erik ten Hag szerint Marcel Sabitzer olyan játékos, aki erős teljesítményt nyújt majd a Manchester Unitedben.


A menedzser a Nottingham Forest elleni 2-0-s, összesítésben 5-0-s Ligakupa sikert követően nyilatkozott a média képviselőinek, akik többek között a legújabb érkezőről is kérdezték.

 

"Nagyon örülünk ennek az igazolásnak, mert szükségünk lesz rá miután Donny és Eriksen is kiesett hónapokra és Scott is problémával küzd" - mondta Erik.

 

"Nélkülük hiány lenne a középpályán, de sikerült gyorsan lépni, élni a lehetőséggel és minőségi játékost hozni határidőn belül."

 

Erik továbbrészletezte, hogy milyen hatással van a csapatra Eriksen kiesése.

 

https://i2-prod.manchestereveningnews.co.uk/sport/article26124531.ece/ALTERNATES/s615/0_GettyImages-1246621802.jpg

 

"Azt hiszem látható volt az első félidőben, hogy másabb a csapat dinamikája, ha nincs ott Eriksen. Ez nem azt jeleni, hogy rosszabb, de idő kell a csapatnak, amíg alkalmazkodik az új helyzethez."

 

"Viszont nincs sok időnk, mert máris jön a következő mérkőzés, két napunk van, aztán bajnokság."

 

Sabitzer a következő, Crystal Palace elleni bajnokin debütálhat, ha minden hivatalos dokumentum elkészül addig és a holland menedzsernek nincs kétsége afelől, hogy az osztrák válogatott játékos sikeres lesz az Old Traffordon.

 

"Régóta ismerem őt, már a Salzburgból, de különösen a Lipcséből. Fantasztikusan teljesített ott és ezt várom tőle itt is. Biztos vagyok benne, hogy ezt is fogja tenni."

 

"Szerintem remek a hozzáállása, megfelelő korban van és biztosra veszem, hogy ez a lehetőség motiválni fogja őt és erős teljesítményt nyújt majd nálunk."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!