Csapathírek a Leeds elleni hazai meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag friss információkkal szolgált a szerda esti, Leeds United elleni hazai bajnokit megelőzően.


A Vörös Ördögök szeretnék tovább nyújtani győzelmi sorozatukat az Old Traffordon, amely minden sorozatot figyelembe véve már 13 mérkőzésre rúg, amikor a jelenleg menedzser nélküli Leeds látogat majd Manchesterbe a Yorkeshire-iekkel szemben 5 nap alatt lejátszandó két összecsapás első felvonására.

 

Casemiro egy, a Crystal Palace elleni múlt szombati bajnokin történt VAR-ítélet következtében egyből piros lapot kapott, amelyért járó három mérkőzéses eltiltásából szerdán az elsőt fogja letölteni. A nagy hatással bíró brazil középpályás hiányozni fog az Elland Roadon is a hétvégén, illetve a következő hazai Premier League meccsen, a Leicester City ellen is.

 

Casemiro honfitársa, Antony szintén nem lesz bevethető, mivel feltehetőleg megsérült abban a Jeffrey Schlupp által okozott lökésben, amelyből aztán a kiállításhoz vezető csetepaté kialakult. 

 

Antony Martial és Scott McTominay szintén nincsenek megfelelő állapotban a pályára lépéshez.

 

 

"Ők [Martial és McTominay] nem lesznek érintettek holnap" - kezdte Ten Hag sajtótájékoztatóján.

 

"És ugyanez igaz Antony dos Santosra is. Holnap nem számíthatok rá, így ezt a problémát meg kell oldanunk majd."

 

Donny van de Beek (térd) és Christian Eriksen (boka) hosszabb távon nem hadra foghatóak sérülésük miatt, de Diogo Dalot a legutóbbi mérkőzésen már leülhetett a kispadra. 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Leeds

Premier League, 8. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!