Miért csal mosolyt az Old Trafford Weghorst arcára?

Wout Weghorst képtelen nem mosolygni annak a gondolatától, hogy csütörtökön este milyen hangulatban fogadhatják majd a Barcelonat az Old Traffordon.


A holland válogatott bár csak januárban csatlakozott kölcsönben a Vörös Ördögökhöz, az Álmok Színházának közönsége által keltett hangulat már ilyen rövid idő alatt is magával ragadta.

 

És arra lehet számítani, hogy ez csak fokozódni fog még a katalánok látogatásakor, amelyre a csapat menedzsere, Erik ten Hag is kiadta a parancsot a hétvégi, Leicester City elleni 3-0-s bajnoki győzelmet követően.

 

"Mindig mosolyognom kell, ha ilyen dolgok kerülnek szóba" - válaszolta Wout a klubmédiának, amikor közölték vele, hogy katlanszerű hangzavarra kell készülnie csütörtökön.

 

"Mindig elkezdek mosolyogni, amikor kilépek a játékoskijáróból és látom a stadiont, illetve a pályát."

 

"Az atmoszféra már eddig is csodálatos volt, lenyűgöző számomra és ha azt mondják, hogy ez még különlegesebb lesz az egy európai kupamérkőzés estéjén, akkor azt már alig győzöm kivárni."

 

 

Bár egyértelműen a United volt a jobb csapat a Nou Campban rendezett, végül 2-2-es döntetlenre végződött odavágón, a Barcelona továbbra is az egyik legjobb formában lévő klubcsapat Európában, amely október óta nem veszített tétmérkőzést.

 

Weghorst tisztában vele, hogy milyen jelentősége lenne a United részéről a katalánok ilyen korai búcsúztatásának a második számú európai kupasorozatból, amely további lendületet adhatna számukra következő feladatai sikeres teljesítéséhez.

 

A manchesteriek jelenleg harmadik helyen állnak a Premier League-ben, vasárnap pedig Ligakupa döntőt játszanak a Newcastle United ellen a Wembley-ben, amely az első trófeájuk megszerzésével is kecsegtet Erik ten Hag irányítása alatt.

 

"Ez természetesen hatalmas dolog lenne" - tette hozzá Weghorst.

 

"Nagyon jó lendületben vagyunk és még négy kupasorozatban is állunk. Ez egyértelműen olyan dolog, amelyet meg kell őriznünk."

 

"A döntőt nem sokkal a visszavágót követően rendezik, de először az európai kupameccsünkre kell koncentrálnunk, mert négy trófeát akarunk megnyerni."

 

"Egyetlen dolog számít csak jelenleg és ez most a legnagyobb feladatunk [a Barcelona ellen]."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Barcelona

Európa-liga rájátszás, 2. mérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!